Mai mulți operatori aerieni au refuzat să îmbarce pasageri pe zborurile către SUA ca urmare a decretului dat de Donald Trump

Air France, KLM și EgyptAir sunt doar câțiva dintre operatorii aerieni care au refuzat sâmbătă și duminică îmbarcarea unor pasageri pe zborurile lor către SUA, ca urmare a decretului dat de Donald Trump.

Președintele ales al Statelor Unite ale Americii a ordonat ca cetățenilor musulmani a șapte țări din Orientul Mijlociu să le fie interzisă intrarea în SUA. Cele șapte țări musulmane afectate de decizia lui Donald Trump sunt Iran, Iraq, Yemen, Somalia, Sudan, Libia și Siria. Ca răspuns a acestei decizii, Iran a anunțat că au pus interdicție cetățenilor americani de a mai intra pe teritoriul țării sale.

Air France și KLM au anunțat că pasagerilor cărora le-a fost interzisă îmbarcarea nu au rămas în huburile companiilor din Paris respectiv Amsterdam ci au făcut aranjamentele necesare ca aceștia să se întoarcă la punctul lor de plecare.

“Am avut grijă de toți acești pasageri, nimeni nu este blocat în Paris, am făcut toate aranjamentele necesare să redirecționăm acești oameni către punctul lor de origine,” a declarat un purtător de cuvânt al grupului Air France-KLM pentru AFP.

Majoritatea operatorilor aerieni care zboară din Europa, Africa și Orientul Mijlociu au informat pasagerii prin SMSuri și emailuri despre acestă interdicție.

În urma deciziei luată de Administrația Trump, mai mulți cetățeni americani dar și imigranți au protestat în numeroase aeroporturi din SUA, însă cel mai amplu protest a avut loc la aeroportul JFK din New York.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Ellinair va opera în sezonul de vară zboruri din Cluj și București către Salonic și Heraklion

Articolul următor

Am trecut de zborul numărul 50

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share