Majoritatea zborurilor din/spre Belgia vor fi anulate miercuri din cauza grevei (actualizat)

Actualizare, marți, 12 februarie ora 19:00:
Wizz Air atenționează pasagerii că este nevoită să își anuleze toate zborurile de mâine spre și dinspre Bruxelles din cauza grevei generale din Belgia, programată pentru data de 13 februarie 2019. Zborurile care vor fi reprogramate în data de 14 februarie 2019 sunt: W63351 Cluj-Napoca – Charleroi, W63352 Charleroi – Cluj- Napoca; W63523 Timișoara – Charleroi, W63524 Charleroi – Timișoara; W63081A București Otopeni – Charleroi, W63082A Charleroi – Bucuresti Otopeni.

Pasagerii cu rezervări afectate de aceste modificări sunt informați prin e-mail și prin telefon de către echipa WIZZ. Wizz Air își cere scuze tuturor pasagerilor de pe aceste zboruri, dar circumstanțele de forță majoră de tipul grevelor publice, sunt dincolo de controlul companiei.

Advertisements

Pasagerii pot verifica la zi starea zborurilor accessând link-ul https://wizzair.com/en-GB/FlightInformation
_____________________
Actualizare, marți, 12 februarie ora 18:45: controlorii de trafic aerian belgieni se alătură greviștilor începând din această seară. Traficul din spațiul aerian al Belgiei va fi complet blocat de marți seara, ora 22:00, până miercuri seara la ora 22:00. Peste 400 de zboruri vor fi anulate, afectând astfel peste 50 de mii de pasageri.

Greva afectează toate aeroporturile din această țară, iar zborurile care au traseu peste spațiul aerian belgian pot suferi întârzieri din cauza rutelor mai lungi cauzate de ocolirea Belgiei.

Zborurile operate de TAROM, Blue Air, Wizzair și Ryanair din România către Belgia și retur vor fi, cel mai probabil, anulate.

În cazul în care aveți mâine zbor din sau spre Belgia puteți să verificați starea acestuia pe siteurile operatorilor aerieni, acestea afișează cele mai acurate informații, nu vă bazați pe alte surse.

Din cauza acestei greve compania Brussels Airlines​ și-a anulat toate zborurile din și spre Belgia care trebuiau să decoleze sau aterizeze în 13 februarie.

Alți operatori aerieni au anulat de asemenea zborurile spre/dinspre Belgia sau au ales să le redirecționeze către aeroporturi din zonă și ulterior să transporte cu autocare pasagerii spre destinația finală din Belgia.


_____________________
Din cauza unei greve naționale care are loc miercuri, 13 februarie, în Belgia, majoritatea zborurilor către/dinspre aeroporturile belgiene vor fi anulate.

Operatorii Austrian Airlines și Brussels Airlines au anunțat deja că au anulat toate zborurile de mâine care au ca destinație sau plecare aeroporturi belgiene însă cu siguranță și cele operate de TAROM, Blue AIr, Ryanair și Wizzair către Belgia vor fi afectate.

În cazul în care aveți mâine zbor din sau spre Belgia puteți să verificați starea acestuia pe siteurile operatorilor aerieni, acestea afișează cele mai acurate informații, nu vă bazați pe alte surse.

Advertisements
Total
12
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
12
Share