Știri
Îmi place

Miercuri, un Airbus A330 Air China va vizita Bucureștiul și va pleca sâmbătă către Constanța

10 iulie 2017
14744 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 2 minute
Miercuri, un Airbus A330 Air China va vizita Bucureștiul și va pleca sâmbătă către Constanța

Actualizare: Avionul, un Airbus A330-200 înmatriculat B-6130, a decolat în jurul orei 6:05 (ora României) din Beijing și va ateriza la Otopeni în jurul orei 16:00.
Puteți urmări live zborul CA17 pe Flightradar: https://fr24.com/CCA017/e0e4808.
Revenim cu fotografii.
_________________
Din informațiile pe care le-am primit, aflăm că la mijlocul săptămânii vom vedea atât la Otopeni cât și la aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța un Airbus A330 al operatorului Air China.

Din păcate, la bordul avionului nu vor fi conducători ai companiei aeriene care să anunțe o rută directă din China către România, ci avionul îl va transporta doar pe vice prim-ministrul statului chinez și echipa sa de securitate.

Miercuri, Airbusul A330 Air China, care va decola din Beijing, va ateriza la București, iar de aici va merge, în dimineața zilei de sâmbătă, către aeroportul din Constanța. În 16 Iulie, duminică, Airbusul A330 Air China va zbura mai departe către capitala Cehiei.

Citește și  Aeronava de test Airbus A340 "BLADE" cu aripi cu flux laminar a efectuat primul său zbor

Cam acestea sunt informațiile pe care le avem în acest moment, confirmate de trei surse de încredere, însă rețineți că pot surveni modificări.

Stați cu ochii pe noi deoarece în curând vom publica mai multe detalii despre orele de aterizare și decolare.

26 Septembrie 2014 a fost data în care un alt Airbus A330 Air China a vizitat Bucureștiul, acesta fiind și ultimul avion chinez care a ajuns în capitala noastră. În fotografia de mai sus, făcută de Viorel Marin, puteți vedea avionul fotografiat atunci la Otopeni.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Un comentariu 1

  1. Petre

    Pacat ca nu ajung in Praga sa-l fi vazut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *