Moldovenii de la Aerotranscargo deschid subsidiară în Olanda

Foto: Jaws300 (Flickr)

Moldovenii de la Aerotranscargo împreună cu câțiva manageri olandezi din industria transportului aerian de marfă pregătesc lansarea subsidiarei Aerotranscargo în Olanda.

Partenerii cu care moldovenii de la Aerotranscargo intenționează să lanseze subsidiara din Olanda au o vastă experiență în industrie și în trecut au avut roluri manageriale în cadrul KLM și Martinair Cargo.

Aerotranscargo NL (ATC-NL) ar urma să opereze primele zboruri cargo din Amsterdam și nu numai către China, Hong Kong și SUA cu Boeinguri 747-400F.

În primă fază primele avioane ale Aerotranscargo NL vor fi închiriate de la Aerotranscargo Moldova, companie care deține în prezent șase Boeinguri 747-400F.

Flota subsidiarei din Olanda a ATC se va ajunge la patru Boeinguri 747F în următorii doi ani însă pe termen lung compania își dorește să aibă în flotă până la zece avioane de tip Boeing 747-8F și Boeing 777F.

Aerotranscargo NL a depus deja la autoritățile olandeze documentele necesare pentru obținerea certificatului de operator aerian.

În prezent majoritatea zborurilor cargo din și spre Olanda sunt operate de companii străine.

KLM și Martinair sunt singurele companii olandeze care dețin avioane dedicate transportului aerian de marfă însă prima dintre acestea are în flotă doar trei Boeinguri 747-400F iar Martinair are un singur Boeing 747-400F în flotă.Total
3
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share