Urmărește-ne

Noi scaune pentru Business Class de la Malaysia Airlines din Aprilie 2016

Știri

Noi scaune pentru Business Class de la Malaysia Airlines din Aprilie 2016

Malaysia Airlines va introduce începând cu aprilie 2016 noi scaune pentru clasa Business. Pentru moment aceștia au anunțat că toate cele 15 aeronave Airbus A330-300 vor fi modificate.

Noile scaune vor fi aranjate în format 1-2-1 sau 1-2-2 și vor fi echipate de asemenea cu un nou display touchscreen de 16 inch pentru In-flight Entertainment, sistem dezvoltat de Panasonic Avionics.

După actualizarea aeronavelor cu noile scaune, capacitatea lor va fi mărită de la 283 locuri la 290 în noua configurație. În acest moment ele oferă 36 scaune pentru business care vor fi reduse la 27, iar numărul scaunelor disponibile pentru clasa economy va crește de la 247 la 263.

CEO-ul companiei, Christoph Mueller, afirmă că „Acest produs ne va face mai competitivi împotriva altor operatori full-service și face parte din dorința companiei de a fi orientați mai mult spre clienți, oferind produse noi, personalizate și inovative„.

Citește și  FlyOne a închiriat un Airbus A320 de la Freebird Airlines (Turcia)

În acest moment, Aer Lingus, compania națională a Irlandei, are dotată cu aceeași configurație toată flota lor de Airbus A330, folosind aceleași scaune Thompson Vantage XL pe care Malaysia Airlines le va adopta, mai jos vă prezentăm și o poză cu aceste scaune din interiorul unui A330 Aer Lingus.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus