Norwegian va fi clientul de lansare al modelului Boeing 737 MAX 8; Southwest Airlines mai așteaptă

Operatorul low-cost Norwegian, cu baza principală pe aeroportul Gardermoen din Oslo, va fi clientul de lansare al modelului Boeing 737 MAX 8. Operatorul va recepționa primul avion în luna Mai a acestui an, conform unor declarații făcute de un purtător de cuvânt al companiei pentru CNN.

“Norwegian va fi prima companie aeriană care va recepționa Boeing 737 MAX și va fi prima companie aeriană din lume care va opera zboruri cu acest tip nou de avion.”

Advertisements

Norwegian a comandat 100 de aeronave de acest tip, iar primele aeronave pe care operatorul le va recepționa vor fi introduse pe zborurile intercontinentale, între Coasta de Est a Statelor Unite și Europa. Conform CH-News, primul avion va fi cel mai probabil înmatriculat și operat de Norwegian Air International, divizie a operatorului Norwegian din Irlanda.

Inițial, Southwest Airlines, operator american cu baza la Dallas Love Field, a fost anunțat ca fiind clientul de lansare al acestui nou model produs de Boeing, însă aceștia vor recepționa primul avion B737 MAX 8 abia în luna Iulie a acestui an, urmând ca primul zbor cu noul model Boeing să aibă loc în luna Octombrie 2017.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share