Știri
Îmi place

Noul Boeing 737-800 din flota Belavia vine cu un nou livery și rebranding (FOTO)

16 august 2016
14845 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 2 minute
Noul Boeing 737-800 din flota Belavia vine cu un nou livery și rebranding (FOTO)

Atât compania Belavia cât și constructorul de aeronave Boeing au motive de a sărbători. Compania aeriană a primit în flota sa un nou aparat de zbor Boeing 737-800, aeronavă ce a fost achiziționată direct de la Boeing, constructorul asigurând și o nou livery pentru acest avion.

Angajații companiei aeriene, presa și cetățenii din Belarus au salutat noul avion ce a aterizat ieri, 15 august 2016, pe Aeroportul Național Minsk.

Noul livery este rezultatul unui efort de colaborare între Belavia, Boeing și firma de design Teague. Înainte de a se stabili cu precizie care va fi tema grafică a noului Boeing 737-800 din flota Belavia, echipa Biroului de Parteneriate Marketing din cadrul Boeing și firma Teague au organizat o serie de ateliere de lucru pentru a se sfătui.

În urma acestei cooperări, boarding pass-ul companiei a primit și el o nouă înfățișare:
boarding pass belavia

Citește și  Operatorul japonez ANA a descoperit probleme la motoarele Rolls-Royce cu care sunt echipate aeronavele Boeing 787 Dreamliner

Logo-ul a fost inspirat de floarea „albăstrea” sau „vinețea” („Valoshka” în belarusă), care este un simbol național al Belarusului, inspirând prietenie, prosperitatea și frumusețe. Interiorul avionului combină un amestec de albastru asemănător acestei flori, gri deschis și alb, iluminatul fiind asigurat de tehnologia Boeing Sky Interior.

Reorganizarea companiei Belavia ca brand este sincronizată cu mărirea flotei de aeronave și adăugarea de rute noi. Belavia este una dintre companiile aeriene regionale cu cea mai rapidă creștere din Asia Centrală și Europa de Est.

Mai jos descoperiți și galeria foto:

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: Un Boeing 737-800 al Belavia obligat să se întoarcă la Kiev la câteva zeci de minute de la decolare – BoardingPass.ro – știri aviație, oferte vacanță, bilete de avion, recenzii și recomandări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *