Oferte
Îmi place

Ofertă: 24% reducere pe zborurile Air Moldova odată cu împlinirea a 24 ani de activitate

11 ianuarie 2017
9273 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Ofertă: 24% reducere pe zborurile Air Moldova odată cu împlinirea a 24 ani de activitate

Pe data de 12 ianuarie 2017, compania aeriană Air Moldova, marchează 24 ani de activitate pe care îi sărbătoreşte alături de pasageri.

Suntem nespuşi de bucuroşi că pe parcursul la toţi aceşti ani am simţit loialitatea pasagerilor care reprezintă cea mai importantă valoare pentru Air Moldova şi le mulţumim că sunt alături de noi an de an.

În această zi, la 12 ianuarie 2017, toţi clienţii care vor procura bilete pentru perioada 13.01.2017 – 28.10.2017, la casele agenţiilor Air Moldova de pe bd. C. Negruzzi 10, din incinta Aeroportului Internaţional Chişinău şi a agenţiilor autorizate, precum şi online pe www.airmoldova.md vor beneficia de 24% reducere din tariful unui bilet pe toate destinaţiile directe, operate de Air Moldova. Reducerea se răsfrînge doar asupra tarifului şi nu asupra taxelor de aeroport şi de companie.

Citește și  Air Moldova lansează o nouă rută către Rusia, va conecta Chișinău cu Krasnodar

Pentru procurarea biletelor online cu reducere, fiecare cumpărător va trebui să introducă în cîmpul e-Voucher codul 12ianuarie.

Reducerea de 24% nu se va aplica pentru copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani, întrucît costul biletului deja conţine o reducere de preţ. Pasagerilor, care vor procura online după ora 17:00 şi vor selecta ”achitarea cu factură”, biletele cu reducere le vor fi emise pe 13 ianuarie 2017.

De asemenea, pasagerii ce se vor înregistra ca membri în această zi în programul Air Moldova Club vor primi 300 mile bonus, în loc de 150 aşa cum e în mod obişnuit. Pe această cale, prin aplicarea reducerii la procurarea oricărui bilet şi oferirea unor mile bonus suplimentar, compania aeriană doreşte să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi.

Citește și  TAROM: Ofertă specială de Mărțișor, cu prețuri începând de la 79 Euro + concurs

Air Moldova operează zboruri directe spre 26 destinaţii precum: Atena, Barcelona, Bologna, Bruxelles, Bucureşti, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Paris, Roma, Veneția, Verona, Viena, Sankt-Petersburg și Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Heraklion, Tivat și Corfu.

Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

729 postări
50 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *