Urmărește-ne

Oficial: din 16 aprilie Blue Air va zbura pentru Montenegro Airlines

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Oficial: din 16 aprilie Blue Air va zbura pentru Montenegro Airlines
Foto: T Jerkson

Știri

Oficial: din 16 aprilie Blue Air va zbura pentru Montenegro Airlines

Operatorul național din Muntenegru închiriază din 15 aprilie un avion Boeing 737-500 de la compania românească Blue Air.

Avionul pe care Blue Air îl va trimite la Podgorica pentru a zbura pentru Montenegro Airlines este înmatriculat YR-AMC și va presta pentru această companie aeriană până la jumătatea lunii mai când va fi înlocuit cu un Boeing 737-300. Primele zboruri sunt programate să aibă loc în 16 aprilie.

Anul trecut Montenegro Airlines a închiriat un Boeing 737-500 de la compania malteză Air X Charter din aprilie până la final de octombrie 2018.

Montenegro Airlines deține trei avioane Embraer E195 și două avioane Fokker 100 și operează zboruri comerciale de la Podgorica și Tivat către destinații din Germania, Rusia, UK, Danemarca, Franța, Italia, Elveția, Slovenia, Austria și Serbia.

În prezent Blue Air mai operează zboruri cu două avioane Boeing 737-800NG pentru LOT Polish Airlines și cu un Boeing 737-800NG pentru Air Italy.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus