Onur Air se alătură companiei aeriene Holiday Europe din Bulgaria

Foto: Norbert Schmidt

Compania aeriană Onur Air din Turcia investește în compania bulgară Holiday Europe. Holiday Europe este un startup nou care ar fi depus documentele necesare pentru obținerea certificatului de operator aerian în țara vecină.

În prezent flota companiei bulgare numără un singur avion, un Airbus A321 înmatriculat LZ-HEA care a făcut parte din flota Onur Air. Acesta a fost deja vopsit în livery Holiday Europe. Planurile de creștere a flotei în viitor sunt momentan necunoscute.

Onur Air zboară din Turcia către mai multe destinații din Europa dar compania intenționează să opereze rute și în interiorul Uniunii Europene. Acest lucru îl poate face doar dacă deține certificat de operator aerian într-o țară din UE.

Până acum niciuna din companii nu a oferit mai multe detalii despre direcția pe care Holiday Europe o va lua, însă probabil compania bulgară va opera zboruri charter și, posibil, regulate din Europa spre destinațiile de vacanță din Bulgaria.

Onur Air operează în prezent zboruri din Egipt spre Europa însă în cooperare cu grecii de la Olympus Airways, cei din urmă fiind vânzătorii biletelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share