Opinie: ce trebuie să înțelegem din tot tam-tamul creat odată cu noile avioane TAROM

Evenimentul din dimineața zilei de miercuri a fost organizat frumos, poate s-a exagerat, poate nu, însă în jurul său au apărut foarte multe persoane care critică această ”mișcare de forțe” și din mesajele lor înțeleg că, mai mult sau mai puțin, nu își doresc ca această companie aeriană să se dezvolte, să întinerească și să ne dea oportunitatea de a ne bucura, chiar și pentru lucrurile mici precum aducerea a două avioane noi în flotă.

Nu o să scriu acum detalii despre contractul care are ca subiect cele două Boeinguri, despre care lumea își dă cu părerea, ci vreau să scriu doar despre tam-tamul organizat pentru aterizarea la București a primului Boeing 737-800NG (YR-BGJ) ”Sarmizegetusa”.

Advertisements

La sosire, avionul a fost însoțit de două avioane F-16 Fighting Falcon, lucru care a făcut multă lume să critice implicarea Forțelor Aeriene Române, însă această idee poate să aparțină acestei instituții și nu Taromului, sau poate îi aparține chiar Ministerului Transporturilor?
Nu contează a cui a fost ideea, cert este că iubitorii de aviație au savurat din plin acel moment.

A fost multă presă la fața locului, astfel s-a generat un buzz și mai mare în jurul subiectului, buzz care a adus mesaje pozitive la radio, TV și în social media. Probabil astăzi vom citi și vedea foarte multe știri despre TAROM și noul avion, ceea ce e de bine.

Mă bucur că s-a organizat acest eveniment, compania națională avea nevoie de puțină reclamă după nenumăratele articole negative care au apărut în presă, era nevoie de vorbe pozitive care să o vizeze, și ce e mai important, compania TAROM a plătit doar pișcoturile.

O zi bună!

Advertisements
Total
0
distribuiri
3 comentarii
  1. Gabriel ..gresesti …a critica nu inseamna ca nu iti doresti ca lucrurile sa mearga mai bine.Asta e un stil de abordare care nu are ce cauta la un tanar ca tine nepatat de mentalitatile vechi cconform carora daca nu esti cu noi esti impotriva noastra. Cei ce critica o fac pentru ca stiu ca de ani de zile cu un avion nu se face primavara. Maine vom discuta din nou de pierderile inregistrate de aceasta companie, de ticketingul care nu se misca sa umple avioanele , de matusa, unchiul , neprofesionistul care ocupa un post sau altul in Tarom doar pentru ca e neam cu cineva. Asa cul cei de la LOT , companie de stat au putut sa renasca cu profesionalism asa sunt si asteptarile celor care azi critica. Deci…e prea devreme sa te transformi in unul de genul …..orice critica e rauvoitoare.Poti sa combati critica in momentul in care lucrurile sunt facute sincer ,cu transparenta si fara PCR…daca nu stii termenul e vechi ..pile cunostinte relatii.

  2. cam ridicol tot evenimentul – au inchiriat si cei de la Tarom doua avioane (finally!) si li s-a facut o receptie de parca romanii nu au vazut in viata lor un avion de linie… jenanta treaba.

    altfel, cer senin si bine ca sunt si astea. intr-adevar, exista si o parte pozitiva in scandalul cu primirea exagerata, lumea retine ca Taromul inca mai zboara si are avioane noi.

    sper sa mai aduca si altele, altfel cu doua flori nu se face primavara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share