Organizatorii au făcut public programul BIAS 2022

Foto: Richard Mircea George

Actualizare, vineri, 2 septembrie: ⚠️ Din cauza condițiilor meteo, ediția din 2022 a BIAS se amână pentru duminică, 4 septembrie.

Informația a fost confirmată de organizatori în cadrul unei conferințe de presă susținută vineri, 2 septembrie, la aeroportul Aurel Vlaicu (Băneasa) din București.

În decursul zilei de sâmbătă publicul va avea acces pe platforma aeroportului Băneasa, expoziția și zonă publică fiind deschise.

De asemenea, sâmbătă vor fi efectuate și zboruri de antrenament, însă în limita condițiilor meteo.
__________

Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition (BIAS) 2022, ediția a XII-a, se va desfășura duminică, 4 septembrie 2022, la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

După o absență de doi ani, cel mai impresionant spectacol aviatic din România revine cu o ediție dedicată primei femei parașutist din România, Smaranda Brăescu, dar și celebrării celor 110 ani de la înființarea Aeroportului Băneasa.

BIAS 2022 e va desfășura duminică, 4 septembrie 2022, la Aeroportul Internațional Bucureşti Băneasa–Aurel Vlaicu și ROMAERO.

Organizatorii BIAS sunt Compania Națională Aeroporturi Bucureşti, Forțele Aeriene Române, Aeroclubul României, ROMAERO, ROMATSA și Clubul Sportiv AIBO.

⚠️ Urmărește BoardingPass pe Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn pentru fotografii și video de la BIAS 2022.

Printre invitații ediției din 2022 a BIAS se numără Forțele Aeriene Române, TAROM, Aeroclubul României, Forțele Aeriene Slovene, Forțele Aeriene Italiene, Forțele Aeriene Germane, MAI, Jurgis Kairys și mulți alții.

La fel ca și în anii trecuți, intrarea la cel mai important show aviatic din România va fi liberă.

Programul BIAS 2022 îl puteți vedea mai jos, însă acesta poate suferi modificări.

⚠️ Urmărește BoardingPass pe Facebook, Instagram, Twitter sau LinkedIn pentru fotografii și video de la BIAS 2022.
Program BIAS 2022 (4 septembrie 2022)


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
34
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Blue Air suspendă temporar mai multe rute în septembrie și octombrie 2022

Articolul următor

Exclusiv Sky One este cumpărătoarea celor patru Boeinguri 737-300 TAROM

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
34
Share