Știri
Îmi place

Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

8 noiembrie 2016
7682 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

Un Embraer E190 al Aeromexico ce efectua zborul AM231 pe ruta Torreon – Maxico City a avut un pasager nepoftit la bord, pasagerii au observat în timpul zborului șarpe care a ieșit din compartimentul de depozitare a bagajelor din cabina aeronavei.

Operatorul mexican a confirmat existența reptilei după ce pe internet și-au făcut apariția mai multe filmulețe, unul dintre ele îl puteți vedea mai jos. Copilotul aeronavei a capturat șarpele și, conform Aeromexico, l-a depozitat într-un spațiu sigur pentru a liniști pasagerii.

În 6 Noiembrie 2016, am fost surprinși să găsim un mic șarpe la bordul zborului AM231. Echipajul nostru de cabină a urmat protocolul de securitate și a acționat rapid pentru a notifica serviciile de protecție a animalelor pentru a captura reptila aflată în aeronavă, menținând în același timp siguranța pasagerilor.

„A fost confirmat faptul că acesta nu a fost un șarpe veninos din regiunea de sud-est a Mexicului. Noi lucrăm cu autoritățile locale pentru a determina modul în care ‘pasagerul’ neinregistrat a ajuns la bord.

„Siguranța pasagerilor noștri rămâne o parte importantă a valorilor noastre de bază și vom continua să oferim fiecare zbor cât mai plăcută cu putință.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *