Urmărește-ne

Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

Știri

Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

Un Embraer E190 al Aeromexico ce efectua zborul AM231 pe ruta Torreon – Maxico City a avut un pasager nepoftit la bord, pasagerii au observat în timpul zborului șarpe care a ieșit din compartimentul de depozitare a bagajelor din cabina aeronavei.

Operatorul mexican a confirmat existența reptilei după ce pe internet și-au făcut apariția mai multe filmulețe, unul dintre ele îl puteți vedea mai jos. Copilotul aeronavei a capturat șarpele și, conform Aeromexico, l-a depozitat într-un spațiu sigur pentru a liniști pasagerii.

În 6 Noiembrie 2016, am fost surprinși să găsim un mic șarpe la bordul zborului AM231. Echipajul nostru de cabină a urmat protocolul de securitate și a acționat rapid pentru a notifica serviciile de protecție a animalelor pentru a captura reptila aflată în aeronavă, menținând în același timp siguranța pasagerilor.

“A fost confirmat faptul că acesta nu a fost un șarpe veninos din regiunea de sud-est a Mexicului. Noi lucrăm cu autoritățile locale pentru a determina modul în care ‘pasagerul’ neinregistrat a ajuns la bord.

“Siguranța pasagerilor noștri rămâne o parte importantă a valorilor noastre de bază și vom continua să oferim fiecare zbor cât mai plăcută cu putință.

Citește tot articolul


Publicitate
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus