Pasagerii unui zbor Aeromexico au văzut un șarpe la bordul avionului

Un Embraer E190 al Aeromexico ce efectua zborul AM231 pe ruta Torreon – Maxico City a avut un pasager nepoftit la bord, pasagerii au observat în timpul zborului șarpe care a ieșit din compartimentul de depozitare a bagajelor din cabina aeronavei.

Operatorul mexican a confirmat existența reptilei după ce pe internet și-au făcut apariția mai multe filmulețe, unul dintre ele îl puteți vedea mai jos. Copilotul aeronavei a capturat șarpele și, conform Aeromexico, l-a depozitat într-un spațiu sigur pentru a liniști pasagerii.

Advertisements

În 6 Noiembrie 2016, am fost surprinși să găsim un mic șarpe la bordul zborului AM231. Echipajul nostru de cabină a urmat protocolul de securitate și a acționat rapid pentru a notifica serviciile de protecție a animalelor pentru a captura reptila aflată în aeronavă, menținând în același timp siguranța pasagerilor.

“A fost confirmat faptul că acesta nu a fost un șarpe veninos din regiunea de sud-est a Mexicului. Noi lucrăm cu autoritățile locale pentru a determina modul în care ‘pasagerul’ neinregistrat a ajuns la bord.

“Siguranța pasagerilor noștri rămâne o parte importantă a valorilor noastre de bază și vom continua să oferim fiecare zbor cât mai plăcută cu putință.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share