Știri
Îmi place

Primul Embraer 195LR în livery Star Alliance al Austrian Airlines a efectuat primul său zbor; detinația a fost Chișinău

1 octombrie 2016
8855 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Primul Embraer 195LR în livery Star Alliance al Austrian Airlines a efectuat primul său zbor; detinația a fost Chișinău

Ieri seară, un alt Embraer care a intrat în flota Austrian Airlines a efectuat primul său zbor, OS657 de la Viena la Chișinău, capitala Republicii Moldova. Acesta este prima aeronavă din flota operatorului Austrian Airlines care are combină livery-ul Star Alliance și cel al operatorului austriac.

Embraer-ul 195LR despre care vorbim este înmatriculat OE-LWH și este al zecelea, dintr-un total de 17, Embraer care se vor alătura flotei și vor înlocui până la finalul anului 2017 toate cele 21 de aeronave produse de Fokker.

Aeronavele producătorului brazilian, Embraer, consumă cu aproximativ 18% mai puțin combustibil în comparație cu cele Fokker, de asemenea acestea sunt și mai prietenoase cu mediul înconjurător. Prin programul de reînoire a flotei, Austrian Airlines va oferi pasagerilor și un confort mai ridicat, cabina, care are configurație a scaunelor 2-2, este mai spațioasă decât cabina unui Fokker, datorită designului său ergonomic, oferindu-le pasagerilor impresia că este mult mai spațioasă. Media vârstei celor 17 Embraer-uri care intră în flota Austrian Airlines este de numai 4 ani și oferă o capacitate de 120 de pasageri. Aceste avioane au fost preluate de la Lufthansa Regional.

Austrian Airlines Embraer OE-LWH, Wien 27.09.2016 Foto: Michèle Pauty

Austrian Airlines Embraer OE-LWH, Wien 27.09.2016 Foto: Michèle Pauty

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Citește și  Al doilea Airbus A350-900 Lufthansa va fi livrat în 24 Februarie; primul său zbor va fi către Boston

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *