Qantas a făcut oficial noul logo, interiorul și noul livery al Boeing-urilor 787-9 Dreamliner

Operatorul australian Qantas a făcut oficial noul logo al companiei și în cadrul aceluiași eveniment a prezentat publicului și designul interiorului cu care vor fi echipate noile Boeing-uri 787-9 Dreamliner, aeronave care vor fi recepționate de Qantas începând cu anul viitor.

Logoul și noul livery

Ca parte a pregătirilor pentru recepția unui nou model de avion în flota Qantas, operatorul a dezvăluit o versiune actualizată a bine-cunoscutului logo Kangaroo – prima modificare a sa după cea din 2007, și numai a cincea versiune a logoului, care ilustrează un cangur, de la introducerea sa din anul 1944.

Advertisements

Acest nou logo a fost pregătit de consultantul în design Mar Newson, iar modificările au fost aduse pentru a oferi o imagine premium a brandului Qantas și a livery-ului aeronavelor. Primele avioane care vor fi vopsite în noul design vor fi Boeing-urile 787 Dreamliner, iar până în 2020 toată flota va purta același livery.

Alan Joyce, CEO-ul companiei, a declarat: “Când ne uităm în trecut, vedem că logoul a fost actualizat aproximativ de fiecare dată când un nou tip de aeronavă s-a alăturat flotei. Este o tradiție care merge în trecut până la Lockheed Constellation în 1947, Boeing 747-300 în 1984 și A380 în 2007.

“Un brand fresh ajută simbolizarea intrării într-o nouă eră pentru Qantas, ne apropiem de sărbătorirea centenarului. Este o nouă eră a noilor destinații, tehnologie și un nou standard al serviciilor.”

qantas-logo-istorie

Interiorul

Qantas a mai devăluit astăzi și detalii despre interiorul aeronavelor Dreamliner pe care le va primi anul viitor.

Citește și  Exclusiv: Rom Cargo Airlines înmatriculează primul Boeing 747 în România

Business Class-ul va fi dotat cu o versiune îmbunătățită a Business Suite, design cu care recent au fost echipate aeronavele A330 din flota operatorului australian, și va include de asemenea un separator ajustabil între fiecare scaun. Cabina va oferi un layout 1-2-1 în Business Class, cu un total de 42 de locuri.

qantas-b787-business

Scaunele din Economy au fost regândite, astfel în noul design vor oferi cu un inch mai mult decât spațiul din Economy de pe avioanele A380 ale Qantas, și nu în ultimul rând, vor include un suport special pentru susținerea deviceurilor personale, mai multe spații de depozitare a lucrurilor personale, o lampă amplasată pe spătarul scaunelor și un display cu 5% mai mare decât cel de pe A380.

economy-b787-qantas

Pasagerii care vor călători în Premium Economy vor avea parte de asemenea de un nou scaun “revoluționar”, însă detaliile acestuia vor fi anunțate abia la începutul anului viitor.

Ce părere aveți despre noul livery, logo și interior al aeronavelor?

Advertisements
Total
0
distribuiri
2 comentarii
  1. data tot zici ca te ocupi si esti pasionat de aviatie spune-mi si mie de unde pot cumpara machete de avioane la un pret accesibil.Si eu sunt pasionat doar ca nu imi permit sa platesc o masina de bani pe machete

    1. Salut Boby!

      Până acum am achiziționat machete de prin aeroporturi, shopurile Lufthansa, KLM de exemplu sau eBay, pe cel din urmă găsești la prețuri mai accesibile.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share