Urmărește-ne

Qantas: ruta Perth – Londra ne-a depășit așteptările (infografic)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Qantas: ruta Perth – Londra ne-a depășit așteptările (infografic)
Foto: James Mellon

Știri

Qantas: ruta Perth – Londra ne-a depășit așteptările (infografic)

Operatorul australian Qantas, membru al alianței oneworld, a lansat în urmă cu un an prima rută non-stop dintre Australia și Europa.

Încă de la debutul acesteia au existat muți oameni din industrie care erau sceptici în ceea ce privește succesul său însă la aniversarea primului an de operare a zborurilor non-stop dintre Perth și Londra oficialii companiei au declarat că așteptările de la această rută aeriană au fost depășite.

Alan Joyce, CEO al grupului Qantas, a declarat: „Au existat multe așteptări în jurul acestui zbor, atât în cadrul Qantas, cât și în cadrul comunității mai largi, și sincer le-am depășit.
 
Aproape fiecare zbor este plin și a făcut un profit aproape imediat, ceea ce este rar pentru noile rute deoarece au costuri de pornire și, în mod normal, durează timp pentru a construi cererea.
 
Aceasta este cea mai lungă rută din întreaga rețea Qantas, dar are cel mai înalt nivel de satisfacție a clienților”.

Potrivit companiei, în primul an de operare a acestei rute Boeingurile 787 Dreamliner au transportat 155 de mii de pasageri, 59% dintre ei fiind australieni, 31% englezi și 9% din alte țări.

Qantas a servit pe aceste zboruri aproape o jumătate de milion de mese iar factorul de încărcare a aeronavelor a fost de 94% în timp ce media în industrie este de 80%.

Durata medie a zborurilor de pe ruta Perth – Londra este de 17 ore și 1 minut, iar pe retur durata medie este de 16 ore și 5 minute.

Recorduri: cel mai scurt zbor dintre Perth și Londra a avut o durată de 16 ore și 19 minute iar dintre Londra și Perth a fost de 15 ore și 15 minute.

Pe lângă zborurile non-stop dintre Perth și Londra, care este cea mai lungă rută din lume operată cu Boeing 787 Dreamliner, Qantas mai zboară spre această destinație din Sydney cu Airbus A380 prin Singapore.


Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus