Rute aeriene
Îmi place

Qantas va oferi zboruri non-stop între Perth și Londra; durata lor va fi de peste 17 ore

11 decembrie 2016
13067 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Qantas va oferi zboruri non-stop între Perth și Londra; durata lor va fi de peste 17 ore

Cel mai mare operator aerian din Australia, Qantas, a anunțat că va opera zboruri non-stop între Perth și Londra cu Boeing-uri 787 Dreamliner începând cu luna Martie a anului 2018, poziționând astfel orașul din Vestul Australiei ca principala poartă de ieșire cu zboruri non-stop între Australia și Europa.

Durata zborului dintre Perth și Londra va fi de peste 17 ore, cu toate acestea, Qantas mai este interesat și de operarea altor zboruri fără oprire către Paris, Roma și Frankfurt, cu același tip de aeronave, Boeing 787 Dreamliner.

Aceste zboruri vor fi operate de pe Terminalul 3 dedicat rutelor interne ale Qantas de pe aeroportul din Perth, terminal care va fi mărit pentru a putea oferi toate necesitățile obligatorii pentru a efectua zboruri internaționale, amintesc serviciul vamal și de carantină. Noile modificări care vor fi aduse acestui terminal vor facilita transferul călătorilor care vor dori să zboare către Europa din alte orașe Australiene, cum ar fi Sydney, Melbourne sau Brisbane, fără a fi nevoie să schimbe zonele terminalului, de la domestic la internațional.

Citește și  COBREX - o nouă companie aeriană din România

Zborurile de la Perth către Londra vor începe defapt de la Melbourne, de unde un Boeing 787-9 Dreamliner va decola, iar aceeași aeronavă va continua zborul non-stop de peste 17 ore către Londra.

„Atunci când Qantas a creat Kangaroo Route către Londra în anul 1947, zborul a durat 4 zile și a avut 9 stopuri, acum va dura numai 17 ore de la Perth,” a declarat Alan Joyce, CEO-ul companiei.

Alan Joyce a mai afirmat că „această rută este o premieră și va fi operată cu un avion modern, iar australienii nu au avut niciodată o legătură directă cu Europa, așadar oportunitățile sunt uriașe”.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *