Urmărește-ne

TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

Rute aeriene

TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

TAP Portugal, companie aeriană membră a Star Alliance, revine la București din 1 Iulie 2017, după ce în primăvara acestui an, pe 28 Martie, acest operator a decis să suspende zborurile de la București către Lisabona.

Cursa de la Lisabona către București va fi operată de 6 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică, iar din cauza programului de zbor, București – Lisabona va fi operată în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Programul de operate este următorul:
TP 1325: București (OTP) 07:00 – 09:35 Lisabona (LIS) în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică
TP 1324: Lisabona (LIS) 00:15 – 06:15 București (OTP) în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică

Programul pentru zilele de vineri este prezentat mai jos, iar zborurile vor fi operate cu Airbus A320.
TP 1323: București (OTP) 17:30 – 20:05 Lisabona (LIS)
TP 1322: Lisabona (LIS) 10:45 – 16:45 București (OTP)

Durata zborului va fi de aproximativ patru ore și jumătate și va fi operat cu Airbus A319, A320 vinerea, și prețurile încep de la numai 115EUR dus-întors!

TAP Portugal a operat primul zbor de la Lisabona către capitala noastră în 1 Iulie 2012, urmând ca din 28 Martie 2016 să suspende aceste zboruri. Decizia de a suspenda serviciul comercial către București a fost luată după ce brazilienii de la Azul au achiziționat un pachet majoritar de acțiuni în cadrul companiei TAP și au suspendat mai multe zboruri, printre care și cel către București, urmând ca mai apoi, statul portughez să răscumpere o parte din acțiuni pentru a deveni din nou acționar majoritar și cu putere de decizie în cadrul companiei.

Rețeaua de destinații a TAP Portugal este împărțită pe 4 continente, cu mare accent pe rutele către destinații din America de Sud, iar după reluarea zborurilor de la București către Lisabona, aceștia vor deveni jucători importanți în călătoriile din țara noastră către destinații din Brazilia și alte țări din America de Sud, dar nu numai.

Rezervările biletelor pot fi făcute pe siteul flytap.com, spor la rezervat!

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
3 comentarii

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus