Urmărește-ne

TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

Rute aeriene

TAP Portugal revine la București, va opera zboruri din și către Lisabona începând cu 1 Iulie 2017

TAP Portugal, companie aeriană membră a Star Alliance, revine la București din 1 Iulie 2017, după ce în primăvara acestui an, pe 28 Martie, acest operator a decis să suspende zborurile de la București către Lisabona.

Cursa de la Lisabona către București va fi operată de 6 ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică, iar din cauza programului de zbor, București – Lisabona va fi operată în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică.

Programul de operate este următorul:
TP 1325: București (OTP) 07:00 – 09:35 Lisabona (LIS) în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică
TP 1324: Lisabona (LIS) 00:15 – 06:15 București (OTP) în zilele de luni, miercuri, joi, sâmbătă și duminică

Citește și  Probleme la Otopeni din cauza furtunii; câteva avioane au fost redirecționate către aeroporturi din Bulgaria sau Constanța (Actualizat)

Programul pentru zilele de vineri este prezentat mai jos, iar zborurile vor fi operate cu Airbus A320.
TP 1323: București (OTP) 17:30 – 20:05 Lisabona (LIS)
TP 1322: Lisabona (LIS) 10:45 – 16:45 București (OTP)

Durata zborului va fi de aproximativ patru ore și jumătate și va fi operat cu Airbus A319, A320 vinerea, și prețurile încep de la numai 115EUR dus-întors!

TAP Portugal a operat primul zbor de la Lisabona către capitala noastră în 1 Iulie 2012, urmând ca din 28 Martie 2016 să suspende aceste zboruri. Decizia de a suspenda serviciul comercial către București a fost luată după ce brazilienii de la Azul au achiziționat un pachet majoritar de acțiuni în cadrul companiei TAP și au suspendat mai multe zboruri, printre care și cel către București, urmând ca mai apoi, statul portughez să răscumpere o parte din acțiuni pentru a deveni din nou acționar majoritar și cu putere de decizie în cadrul companiei.

Citește și  Austrian Airlines: Călătorește din București, Iași și Sibiu către Beijing, cu tarife începând de la 499 Euro

Rețeaua de destinații a TAP Portugal este împărțită pe 4 continente, cu mare accent pe rutele către destinații din America de Sud, iar după reluarea zborurilor de la București către Lisabona, aceștia vor deveni jucători importanți în călătoriile din țara noastră către destinații din Brazilia și alte țări din America de Sud, dar nu numai.

Rezervările biletelor pot fi făcute pe siteul flytap.com, spor la rezervat!

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

3 comentarii
Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus