Știri
Îmi place

RECORD: Ryanair a devenit prima companie aeriană din lume care a transportat 11 milioane de pasageri într-o singură lună

17 august 2016
8893 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
RECORD: Ryanair a devenit prima companie aeriană din lume care a transportat 11 milioane de pasageri într-o singură lună

Operatorul low-cost irlandez, Ryanair, de asemenea ce mai mai companie aeriană din Europa, a înregistrat un record la finele lunii Iulie.

Conform datelor, Ryanair a transportat în luna Iulie a acestui an nu mai puțin de 11.3 milioane de pasageri, având o creștere de 12% față de luna Iunie a anului 2016. Important este de menționat și faptul că în aceeași lună Iulie load factorul pe cursele operatorului low-cost a fost de 96% – acesta reprezintă procentul scaunelor rezervate.

Oficialii companiei au comentat:
“July was a record month for Ryanair as our traffic grew by 12% to 11.3m customers and we became the first airline in the world to carry over 11m international passengers in one month, with a load factor of 96%,” said Kenny Jacobs of Ryanair.
Our customers, and in particular families, are flying in even greater numbers this summer, thanks to Ryanair’s lower fares that are already down 10% versus last year.”

În această dimineață, Ryanair a anunțat o nouă destinați care va fi legată cu București, și anume Palermo, detalii în acest articol, iar începând din această toamnă, operatorul va începe operarea curselor București – Timișoara.

Citește și  Aeroportul Internațional Iași a înregistrat în luna ianuarie 41.805 de pasageri

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la București:
destinatii ryanair bucuresti

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la Timișoara:

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la Craiova:
destinatii ryanair craiova

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

699 postări
48 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *