RECORD: Ryanair a devenit prima companie aeriană din lume care a transportat 11 milioane de pasageri într-o singură lună

Operatorul low-cost irlandez, Ryanair, de asemenea ce mai mai companie aeriană din Europa, a înregistrat un record la finele lunii Iulie.

Conform datelor, Ryanair a transportat în luna Iulie a acestui an nu mai puțin de 11.3 milioane de pasageri, având o creștere de 12% față de luna Iunie a anului 2016. Important este de menționat și faptul că în aceeași lună Iulie load factorul pe cursele operatorului low-cost a fost de 96% – acesta reprezintă procentul scaunelor rezervate.

Advertisements

Oficialii companiei au comentat:
“July was a record month for Ryanair as our traffic grew by 12% to 11.3m customers and we became the first airline in the world to carry over 11m international passengers in one month, with a load factor of 96%,” said Kenny Jacobs of Ryanair.
Our customers, and in particular families, are flying in even greater numbers this summer, thanks to Ryanair’s lower fares that are already down 10% versus last year.”

În această dimineață, Ryanair a anunțat o nouă destinați care va fi legată cu București, și anume Palermo, detalii în acest articol, iar începând din această toamnă, operatorul va începe operarea curselor București – Timișoara.

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la București:
destinatii ryanair bucuresti

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la Timișoara:

Destinațiile către care Ryanair operează zboruri de la Craiova:
destinatii ryanair craiova

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share