Urmărește-ne

Rută nouă: București – Palma de Mallorca din 9 august cu Wizz Air

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: București – Palma de Mallorca din 9 august cu Wizz Air
Foto: Răzvan Pântescu

Rute aeriene

Rută nouă: București – Palma de Mallorca din 9 august cu Wizz Air

Compania low-cost Wizz Air anunță astăzi o nouă rută sezonlaă din București spre Palma de Mallorca începând din 9 august 2020.

Această rută nouă va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de joi și duminică, în perioada 9 august – 22 octombrie 2020.

Orarul zborurilor:
W63023: București (OTP) 05:45 – 08:05 Palma de Mallorca (PMI);
W63024: Palma de Mallorca (PMI) 08:40 – 12:40 București (OTP).

Durata zborurilor este de aproximativ trei ore iar Palma de Mallorca este a 11-a destinație din Spania servită de Wizz Air din București.

Pasagerii pot deja să rezerve bilete cu prețuri de la 119 RON/sens pe siteul sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene.

George Michalopoulos, Chief Commercial Officer al Wizz Air, a declarat: „Continuăm să ne extindem rețeaua de rute în România cu o altă destinație interesantă de vacanță. Cu noua rută de la București la Palma de Mallorca, aducem mai multe oportunități de călătorie pentru românii care se pot bucura de călătorii în siguranță la bordul aeronavelor noastre moderne. Sunt mai puțin de două săptămâni de când am adăugat alte opt rute din București, ceea ce arată angajamentul nostru de a aduce destinații interesante în piață la cele mai mici tarife. Deoarece sănătatea și starea de bine ale pasagerilor și ale echipajului au fost întotdeauna prioritatea noastră numărul unu, măsurile de protecție pe care le-am implementat asigură cele mai bune condiții sanitare posibile și fac din călătoria cu avionul o experiență relaxantă.”

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus