Rute aeriene
2

Rută nouă: București – Sharjah cu Air Arabia din Octombrie

8 martie 2017
11032 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Rută nouă: București – Sharjah cu Air Arabia din Octombrie

În premieră, BoardingPass.ro vă anunță că operatorul aerian Air Arabia, cu baza la Sharjah, Emiratele Arabe Unite, va opera zboruri către București din luna Octombrie a acestui an.

Sharjah, prima destinație servită de operator din București, este situat la numai 25 de minute de Dubai și este un oraș a cărui latură turistică este în plină dezvoltare.
În acest moment nu este stabilit dacă zborurile București – Sharjah vor fi operate de trei sau de patru ori pe săptămână, însă frecvența, alături de programul de zbor, vor fi dezvăluite în luna Mai când Air Arabia va anunța oficial aceaste zboruri.

Air Arabia este un operator low-cost din Emiratele Arabe Unite fondat în anul 2003, operează zboruri către 51 de destinații din Orientul Mijlociu, partea nordică a continentului african, India, Asia Centrală și Europa. În zona Europei de Est, aceștia mai zboară la Sarajevo și Istanbul.

Citește și  Rute noi: Lufthansa va zbura din Berlin către New York și din Dusseldorf la Miami începând din Noiembrie 2017

Flota operatorului numără acum 44 de Airbusuri A320-200 cu o medie a vârstei de numai 2 ani, plus alte 44 comandate. Avioanele sunt configurate cu o singură clasă de călătorie, Economy, și oferă 162 sau 168 de locuri, iar spațiul dintre scaune este de 32 de inch, dimensiune care poate fi considerată o raritate în aceste zile, în condițiile în care cabinele Economy a majorității operatorilor de linie oferă numai 29 sau 30 de inch.

O să revenim cu detalii despre această rută în curând 🙂

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *