Urmărește-ne

Rută nouă: București – Sharjah cu Air Arabia din Octombrie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Rută nouă: București – Sharjah cu Air Arabia din Octombrie

Rute aeriene

Rută nouă: București – Sharjah cu Air Arabia din Octombrie

În premieră, BoardingPass.ro vă anunță că operatorul aerian Air Arabia, cu baza la Sharjah, Emiratele Arabe Unite, va opera zboruri către București din luna Octombrie a acestui an.

Sharjah, prima destinație servită de operator din București, este situat la numai 25 de minute de Dubai și este un oraș a cărui latură turistică este în plină dezvoltare.
În acest moment nu este stabilit dacă zborurile București – Sharjah vor fi operate de trei sau de patru ori pe săptămână, însă frecvența, alături de programul de zbor, vor fi dezvăluite în luna Mai când Air Arabia va anunța oficial aceaste zboruri.

Air Arabia este un operator low-cost din Emiratele Arabe Unite fondat în anul 2003, operează zboruri către 51 de destinații din Orientul Mijlociu, partea nordică a continentului african, India, Asia Centrală și Europa. În zona Europei de Est, aceștia mai zboară la Sarajevo și Istanbul.

Citește și  LATAM Airlines renunță la întreaga flotă de Airbusuri A350

Flota operatorului numără acum 44 de Airbusuri A320-200 cu o medie a vârstei de numai 2 ani, plus alte 44 comandate. Avioanele sunt configurate cu o singură clasă de călătorie, Economy, și oferă 162 sau 168 de locuri, iar spațiul dintre scaune este de 32 de inch, dimensiune care poate fi considerată o raritate în aceste zile, în condițiile în care cabinele Economy a majorității operatorilor de linie oferă numai 29 sau 30 de inch.

O să revenim cu detalii despre această rută în curând 🙂

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus