Rute aeriene
Îmi place

Rută nouă: EL AL va zbura cu Boeing 787 Dreamliner la San Francisco

8 ianuarie 2018
1253 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Rută nouă: EL AL va zbura cu Boeing 787 Dreamliner la San Francisco

Operatorul israelian EL AL va zbura din al patrulea trimestru al acestui an de trei ori pe săptămână pe ruta Tel Aviv – San Francisco. Zborurile către această destinație vor fi operate cu Boeinguri 787 Dreamliner.

San Francisco va deveni astfel a șasea destinație a EL AL în America de Nord, alături de New York (JFK și Newark), Los Angeles, Boston, Miami și Toronto.

Presedintele și CEO-ul EL AL, David Maimon a declarat: „San Francisco este cea de-a treia destinație care va fi lansată de când am anunțat extinderea rețelei de rute nord-americane în 2015 cu Boston, urmată de Miami în noiembrie 2017. Achizitia aeronavelor Boeing 787 Dreamliner ne ajută să ne extindem rețeaua de transport pe distanțe lungi. San Francisco este un oras de importanță strategică pentru EL AL, cu un mare accent pe piața afacerilor. După lansarea zborurilor non-stop ale EL AL pasagerii se vor bucura de o varietate de opțiuni pentru a ajunge la destinație la prețuri competitive, permițând o mai mare conectivitate în întreaga Americă de Nord„.

Citește și  Un Boeing 777-200ER al Delta Air Lines a zburat ieri de la New York la Constanța (FOTO)

Orarul de zbor va fi anunțat în perioada următoare. EL AL deține în acest moment două aeronave Boeing 787-9 Dreamliner, iar a treia este pe linia finală de asamblare la fabrica Boeing din Seattle, SUA. Pe lângă cele trei Boeinguri, EL AL mai are comandate încă 6 Boeinguri 787-9 Dreamliner și alte 7 Boeinguri 787-8 Dreamliner.

Detalii despre cabina Boeingurilor 787 Dreamliner EL AL.

Pe această rută, EL AL va fi în concurență directă cu operatorul american United Airlines care zboară zilnic către Tel Aviv cu Boeinguri 787 Dreamliner și uneori Boeing 777-200.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

699 postări
48 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *