Rută nouă: Frankfurt – Tromso cu Lufthansa

Tromso, un orășel celebru din Nordul Norvegiei, bine-cunoscut pentru peisajele de iarnă de poveste se află începând de astăzi pe lista destinațiilor servite de Lufthansa.

În această dimineață, un Airbus A319 al operatorului german a decolat pentru prima dată către această destinație, Tromso fiind astfel cel mai nordic oraș unde Lufthansa a zburat vreodată.

Advertisements

Serviciul comercial către Tromso va fi operat cu aeronave Airbus A319 în programul de iarnă, până pe 25 Martie 2017, o singură dată pe săptămână, în zilele de sâmbătă. Durata zborului este de 3 ore și 25 de minute și acesta este unul dintre cele mai lungi zboruri europene ale operatorului german.

tromso

Tromso devine a treia destinație de vacanță din Scandinavia care se alătură portofoliului Lufthansa, alături de Kittila și Ivalo din Finlanda. Tromso se află la numai 350km Sud față de Cercul Polar și a devenit o destinație de vacanță populară datorită peisajelor de iarnă extraordinare, care includ și posibilitatea de a vedea celebra Aurora Borealis.

Programul zborurilor pe ruta Frankfurt – Tromso este următorul:
LH870: Frankfurt (FRA) 09:35 – 13:00 Tromso (TOS)
LH871: Tromso (TOS) 14:00 – 17:25 Frankfurt (FRA)

În cazul în care vreți să ajungeți în Tromso din București, veți avea un overlay de 45 de minute la Frankfurt, la plecare, iar la întoarcere va fi nevoie să așteptați aproximativ 3 ore și jumătate, însă în acest timp puteți să admirați avioane speciale, cum ar fi uriașul Airbus A380 și Boeing 747.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share