Rută nouă: Tallinn – Constanța operată de Nordica din Iunie 2018

Operatorul eston a anunțat la începutul lunii Septembrie lansarea a două noi rute pentru sezonul de vară a anului viitor. Nordica va zbura sezonal către orașul Ohrid din Macedonia și către Constanța, România.

Zborurile către malul Mării Negre vor fi operate începând cu data de 16 Iunie până în 29 Septembrie. În perioada 16 Iunie – 27 Iunie, zborurile vor fi operate doar în zilele de sâmbătă, urmând ca după această dată să fie operate și în zilele de miercuri.

Advertisements

Acest zbor direct spre litoralul românesc este o veste minunată și mă bucur că, în urma unei astfel de cooperări fructuoase cu partenerii estonieni, eforturile Ambasadei României la Tallinn și a Ministerului Turismului din România au adus acest rezultat. Acesta ar trebui să fie doar începutul cooperării noastre economice și turistice sporite”, a declarat Mihaela Cămărășan, Ambasadorul României în Estonia.

Scopul nostru este de a căuta destinații de vacanță diferite și interesante, care ar putea oferi estonienienilor plăcerea de a le descoperi și unde nivelul prețurilor la nivel local oferă o oportunitate pentru o vacanță de vară caldă la prețuri accesibile. O mulțime de oameni au fost la Paris și Roma, însă România și Macedonia, cu natura și cultura lor fantastică, merită vizitate. La alegerea destinației, am considerat, de asemenea, că este important ca pasagerii să poată vizita mai multe țări la un moment dat”, a declarat Sven Kukemelk, Director Executiv Dezvoltare Afaceri al Nordica.

Zborurile din capitala Estoniei către Constanța vor avea o durată de aproximativ două ore și vor fi operate cu aeronave Caadair CRJ-900 care au o capacitate de transport de 88 sau 90 de locuri, în funcție de configurație. Flota operatorului Nordica numără 8 aeronave CRJ-900 care au o vârstă medie de 8 ani.

Biletele vor fi disponibile începând de mâine pe siteul LOT.com sau Nordica.ee.

Programul de operare al zborurilor este următorul:
LO8231: Tallinn (TLL) 06:05 – 08:35 Constanța (CND) // în zilele de miercuri și sâmbătă;
LO8232: Constanța (CND) 09:10 – 11:45 Tallinn (TLL) // în zilele de miercuri și sâmbătă.

Din 19 Noiembrie 2016, Nordica a devenit partener al companiei LOT Polish Airlines.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share