Urmărește-ne

Rută nouă: Tallinn – Constanța operată de Nordica din Iunie 2018

Rute aeriene

Rută nouă: Tallinn – Constanța operată de Nordica din Iunie 2018

Operatorul eston a anunțat la începutul lunii Septembrie lansarea a două noi rute pentru sezonul de vară a anului viitor. Nordica va zbura sezonal către orașul Ohrid din Macedonia și către Constanța, România.

Zborurile către malul Mării Negre vor fi operate începând cu data de 16 Iunie până în 29 Septembrie. În perioada 16 Iunie – 27 Iunie, zborurile vor fi operate doar în zilele de sâmbătă, urmând ca după această dată să fie operate și în zilele de miercuri.

Acest zbor direct spre litoralul românesc este o veste minunată și mă bucur că, în urma unei astfel de cooperări fructuoase cu partenerii estonieni, eforturile Ambasadei României la Tallinn și a Ministerului Turismului din România au adus acest rezultat. Acesta ar trebui să fie doar începutul cooperării noastre economice și turistice sporite”, a declarat Mihaela Cămărășan, Ambasadorul României în Estonia.

Citește și  Accident: Un avion MIG 21 Lancer s-a prabușit lângă aeroportul din Constanța (VIDEO)

Scopul nostru este de a căuta destinații de vacanță diferite și interesante, care ar putea oferi estonienienilor plăcerea de a le descoperi și unde nivelul prețurilor la nivel local oferă o oportunitate pentru o vacanță de vară caldă la prețuri accesibile. O mulțime de oameni au fost la Paris și Roma, însă România și Macedonia, cu natura și cultura lor fantastică, merită vizitate. La alegerea destinației, am considerat, de asemenea, că este important ca pasagerii să poată vizita mai multe țări la un moment dat”, a declarat Sven Kukemelk, Director Executiv Dezvoltare Afaceri al Nordica.

Zborurile din capitala Estoniei către Constanța vor avea o durată de aproximativ două ore și vor fi operate cu aeronave Caadair CRJ-900 care au o capacitate de transport de 88 sau 90 de locuri, în funcție de configurație. Flota operatorului Nordica numără 8 aeronave CRJ-900 care au o vârstă medie de 8 ani.

Citește și  TAROM lansează rute noi: Timișoara - Paris, Timișoara - Stuttgart, Cluj - Paris, Sibiu - Stuttgart, Chișinău - Timișoara și Constanța - Chișinău din 1 Iulie

Biletele vor fi disponibile începând de mâine pe siteul LOT.com sau Nordica.ee.

Programul de operare al zborurilor este următorul:
LO8231: Tallinn (TLL) 06:05 – 08:35 Constanța (CND) // în zilele de miercuri și sâmbătă;
LO8232: Constanța (CND) 09:10 – 11:45 Tallinn (TLL) // în zilele de miercuri și sâmbătă.

Din 19 Noiembrie 2016, Nordica a devenit partener al companiei LOT Polish Airlines.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus