Rute aeriene
Îmi place

Rută nouă: Varșovia – Nurnberg cu LOT Polish Airlines

28 noiembrie 2017
973 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Rută nouă: Varșovia – Nurnberg cu LOT Polish Airlines

Din 7 Mai 2018, compania poloneză LOT va zbura din Varșovia către orașul Nurnberg, al doilea cel mai mare oraș din Bavaria. LOT va oferi 12 zboruri pe săptămână pe această rută, două zboruri zilnice vor fi operate de luni până vineri și câte unul în zilele de sâmbătă și duminică.

Nurnberg va fi al șaptelea oraș german către care va zbura la LOT pe lângă Frankfurt, Munchen, Dusseldorf, Hamburg, Stuttgart și Berlin. Zborurile pe ruta Varșovia – Berlin vor începe din luna Decembrie a acestui an.

Durata zborului dintre Varșovia și Nurnberg va fi de aproximativ o oră și 40 de minute. Pe această rută, LOT va folosi aeronave Embraer 170 și 175, care oferă o capacitate de transport de 70 de pasageri și respectiv 82 de pasageri într-o configurație de o singură clasă de călătorie.

Citește și  Primul Airbus A330neo al operatorului TAP Portugal se află pe linia finală de asamblare (FOTO)

”Nurnberg este un important târg comercial și centru de congrese din nordul Bavariei și este unul dintre cele mai importante centre de afaceri și științifice din Germania. În acest oraș își au sediul sau sucursale companii mari precum Adidas, Siemens sau Bosch”, a declarat Adrian Kubicki, directorul al biroului de comunicare LOT Polish Airlines.

Programul de operare zboruri Varșovia – Nurnberg – Varșovia:
Varșovia (WAW) 08:15 – 09:50 Nurnberg (NUE) // de luni până sâmbătă;
Nurnberg (NUE) 10:30 – 12:10 Varșovia (WAW) // de luni până sâmbătă;

Varșovia (WAW) 17:40 – 19:15 Nurnberg (NUE) // de luni până vineri și duminică;
Nurnberg (NUE) 19:55 – 21:35 Varșovia (WAW) // de luni până vineri și duminică.

Datorită programului de zbor, observăm că puteți ajunge la Nurnberg cu LOT și din București cu escală scurtă la Varșovia.
Biletele pentru această rută vor fi puse în vânzare mâine, 29 Noeimbrie.

Citește și  București - Madrid din 22 Mai 2017 cu Iberia Express

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *