Ryanair a operat vineri primul zbor pe ruta Bologna – Sibiu (foto+video)

Astăzi, 16 iulie 2021, compania aeriană Ryanair a operat primul zbor de la Sibiu spre Bologna, cea de-a doua destinație din Italia disponibilă de la aeroportul sibian.

Echipajul și pasagerii zborului FR7537 au fost întâmpinați cu tradiționalul „botez” al aeronavei, marcând astfel lansarea rutei Bologna – Sibiu – Bologna.

Advertisements

Noua destinație Bologna va fi operată cu două zboruri săptămânale și reprezintă cea de-a treia rută inaugurată de compania aeriană Ryanair în 2021 la aeroportul sibian, urmând ca din sezonul de iarnă al acestui an să fie lansate zboruri directe spre Billund, Danemarca.

Cu această ocazie, vă reamintim că faptul că de la Sibiu alături de compania aeriană Ryanair puteți călători spre Veneția Treviso – Italia în zilele de marți și sâmbătă, spre Corfu – Grecia în zilele de marți și sâmbătă și, de astăzi, spre Bologna – Italia, în zilele de luni și vineri.

Fiecare rută în parte aduce un plus de valoare și răspunde nevoii de mobilitate a comunității din regiunea deservită de aeroportul sibian, fie că vorbim de trafic de turism, trafic etnic sau pentru mediu de afaceri. Faptul că un operator aerian important a decis să se concentreze asupra Sibiului, în contextul actual, deschizând aceste noi trei rute – Veneția Treviso, Corfu și acum Bologna, este o veste încurajatoare și un argument solid să continuăm și să susținem demersurile de dezvoltare ale aeroportului.” – a declarat Daniela CÎMPEAN, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Conexiunile directe de la Sibiu spre nordul Italiei asigură nevoia de mobilitate a traficului etnic și, totodată, stimulează segmentul de trafic de turism dintre Sibiu și cele două destinații: Veneția și Bologna. Sperăm într-o dinamică pozitivă în ceea ce privește numărul de pasageri pe aceste rute disponibile de la Sibiu.” – a declarat Marius Ioan GÎRDEA, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share