Ryanair renunță la cuvântul ”MAX” din denumirea avioanelor (foto)

Foto: Woodys Aeroimages
Foto: Woodys Aeroimages

Operatorul low-cost nu a recepționat încă niciun avion din cele 135 de MAX-uri comandate însă până acum Boeing a produs mai multe avioane pentru Ryanair.

Ultimul Boeing 737 MAX pregătit pentru irlandezi a ieșit de pe linia finală de asamblare zilele trecute și ulterior a fost vopsit. Până aici nimic neobișnuit însă se pare că acesta este primul avion la care operatorul a adus o mică modificare livery-ului de pe acest tip de avioane.

Potrivit fotografiilor publicate pe Twitter de spotterul Woodys Aeroimages, în partea frontală a fuzelajului celui de-al cincilea avion MAX produs pentru Ryanair, înmatriculat EI-HAY, nu mai este afișat numele „737 MAX” ci simplu „737-8200”.

Momentan nu știm dacă decizia de a redenumi modelul 737 MAX 8-200 în 737-8200 a fost luată de operatorul lowcost sau de către Boeing însă probabil în perioada următoare vom afla mai multe informații.

Ryanair a comandat 135 de avioane de tip Boeing 737 MAX 8-200, o versiune care le dă operatorilor aerieni posibilitatea să introducă în avion 200 de scaune, de aici și denumirea de Boeing 737-8200.

Operatorul irlandez este singurul din lume care a comandat această versiune de Boeing 737 MAX.

Foto: Woodys Aeroimages
Un avion Ryanair care poartă denumirea „Boeing 737 MAX 8-200 / Foto: Woodys Aeroimages


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
13
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

EL AL a planificat un zbor la București cu Boeing 787 în 19 septembrie

Articolul următor
Foto: Artur Sarkisyan

Un TU144 a fost mutat într-o intersecție din apropiere de Zhukovsky (foto)

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
13
Share