Ryanair renunță la cuvântul ”MAX” din denumirea avioanelor (foto)

Foto: Woodys Aeroimages
Foto: Woodys Aeroimages

Operatorul low-cost nu a recepționat încă niciun avion din cele 135 de MAX-uri comandate însă până acum Boeing a produs mai multe avioane pentru Ryanair.

Ultimul Boeing 737 MAX pregătit pentru irlandezi a ieșit de pe linia finală de asamblare zilele trecute și ulterior a fost vopsit. Până aici nimic neobișnuit însă se pare că acesta este primul avion la care operatorul a adus o mică modificare livery-ului de pe acest tip de avioane.

Advertisements

Potrivit fotografiilor publicate pe Twitter de spotterul Woodys Aeroimages, în partea frontală a fuzelajului celui de-al cincilea avion MAX produs pentru Ryanair, înmatriculat EI-HAY, nu mai este afișat numele „737 MAX” ci simplu „737-8200”.

Momentan nu știm dacă decizia de a redenumi modelul 737 MAX 8-200 în 737-8200 a fost luată de operatorul lowcost sau de către Boeing însă probabil în perioada următoare vom afla mai multe informații.

Ryanair a comandat 135 de avioane de tip Boeing 737 MAX 8-200, o versiune care le dă operatorilor aerieni posibilitatea să introducă în avion 200 de scaune, de aici și denumirea de Boeing 737-8200.

Operatorul irlandez este singurul din lume care a comandat această versiune de Boeing 737 MAX.

Foto: Woodys Aeroimages
Un avion Ryanair care poartă denumirea „Boeing 737 MAX 8-200 / Foto: Woodys Aeroimages
Advertisements
Total
13
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
13
Share