Știri
Îmi place

Ryanair va anula 80-100 de segmente de zbor pe zi în decursul următoarelor șase săptămâni

15 septembrie 2017
7665 Vizualizări
1 Comentarii
citire în 5 minute
Ryanair va anula 80-100 de segmente de zbor pe zi în decursul următoarelor șase săptămâni

Ryanair a anunțat astăzi că va anula zilnic, în următoarele șase săptămâni (până la sfârșitul lunii Octombrie), între 80 și 100 de segmente de zbor zilnic pentru a-și îmbunătăți punctualitatea, care a scăzut sub 80% în primele două săptămâni ale acestei luni din cauza grevelor controlorilor de trafic aerian din UK, Spania, Franța și Italia, a condițiilor meteo severe dar și a concediilor solicitate de piloți și însoțitori de zbor.

Prin reducerea programului de zbor în următoarele șase săptămâni cu mai puțin de 2% (din cele peste 2500 de zboruri zilnice), compania aeriană low-cost va avea mai multe aeronave de rezervă, lucru care vor ajuta la restabilirea performanței la timp la media de 90%. Ryanair își cere scuze pentru neplăcerile cauzate clienților de aceste anulari și afirmă că pasagerii afectați de zborurile care vor fi anulate urmează să fie contactați de operator și li se vor oferi zboruri alternative sau rambursări complete a biletelor de călătorie.

În lunile de vârf ale sezonului de vară, Ryanair a zburat la capacitate maximă, în luna Iulie a transportat 12.6 milioane de pasageri, iar în August 12.7 milioane de pasageri (factor de încărcare de 97%).

Citește și  Siteul Ryanair.com și aplicațiile mobile vor fi indisponibile pentru câteva ore începând de mâine seară

Pe acest site regăsiți lista zborurilor anulate, iar mâine, zborurile Bergamo – Oradea – Bergamo va fi anulat, acestea fiind singurele zboruri anulate din și către România. Lista zborurilor anulate din 17 Septembrie și date ulterioare nu este disponibilă acum.

Astăzi, Ryanair a anulat 84 de zboruri urmând ca mâine, 16 Septembrie să fie anulate 86 și din cauza situației conturile de Twitter și Facebook a companiei Ryanair sunt asaltate de sutele de mesaje ale pasagerilor deja afectați de zborurile anulate în ultim moment, mai jos câteva tweet-uri recente prin care observăm că mulți pasageri au rămas fără zbor de întoarcere către casă din diverse orașe.

În cazul în care aveți zboruri programate cu Ryanair, vă recomandăm să stați cu ochii pe email, în cazul în care zborurile voastre vor fi afectate, aceștia vă vor transmite informațiile necesare acolo. De asemenea, vă reamintim că Ryanair este prezent pe aeroporturile din București, Timișoara, Craiova și Oradea.

Citește și  Ryanair devine cea mai mare companie aeriană din Europa, grupul Lufthansa trece pe locul doi

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Un comentariu 1

  1. Pingback: Ryanair face publică o listă a zborurilor care vor fi anulate în următoarele 6 zile de luni – BoardingPass.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *