Urmărește-ne

Wizzair: Rezervă mai multe locuri folosind doar un nume

Știri

Wizzair: Rezervă mai multe locuri folosind doar un nume

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est, anunţă astăzi introducerea noului serviciu “Flexible Travel Partner” ce le va permite clienților să efectueze o nouă rezervare fără să includă numele tuturor pasagerilor la acel moment. Acest produs inovator a fost conceput pentru acei pasageri care doresc să îşi rezerve din timp călătorii la preţ redus, dar nu sunt încă siguri care le vor fi partenerii de drum.

La momentul achiziţionării Flexible Travel Partner, călătorii WIZZ trebuie să furnizeze doar un singur nume, dar pot rezerva bilete pentru până la nouă alţi pasageri fără să le includă însă şi numele. Clienții pot furniza celelalte nume în orice alt moment accesând rezervarea online, înainte de termenul limită pentru check-inul electronic. Noul serviciu este disponibil pentru o taxă de numai 47 de RON/pasager/zbor. Mai multe informaţii despre această facilitate, dar şi despre termeni şi condiţii pot fi găsite accesând https://wizzair.com/ro-ro/informatii-si-servicii/servicii-wizz/partener-de-calatorie-flexibil#/)

Citește și  Ryanair va anula 80-100 de segmente de zbor pe zi în decursul următoarelor șase săptămâni

Wizz Air îmbunătăţeşte constant serviciile şi portofoliul de produse pentru a veni în întâmpinarea călătorilor prin oferirea de şi mai multă flexibilitate în timpul procesului de rezervare. Anunţul de astăzi vine la scurt timp după lansarea celui mai inovator serviciu WIZZ, Fare Lock, care le permite pasagerilor să îşi blocheze preţul selectat pentru o perioadă de 48 de ore. Compania aeriană oferă, de asemenea, alte servicii care îi ajută pe clienți să profite la maximum de călătoria cu Wizz Air – detalii despre aceste produse sunt disponibile pe wizzair.com.

George Michalopoulos, Wizz Air Chief Commercial Officer declară: “În urma introducerii recente a serviciului Fare Lock suntem încântați să anunțăm adăugarea unui alt serviciu inovator în portofoliul nostru de produse în continuă creștere. Flexibilitatea devine din ce în ce mai importantă atât pentru călătoriile de afaceri, cât și pentru cele de plăcere. Cu noul serviciu Flexible Travel Partner pasagerii pot amâna până aproape de data zborului cu cine vor călători și, totodată, îşi pot bloca cele mai mici preţuri posibile. Continuăm să monitorizăm preferinţele consumatorilor şi să construim produse adaptate nevoilor lor.

Citește și  Ofertă Wizzair: 20% discount pentru zboruri cu ocazia aniversării a 1 milion de membrii Discount Club

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus