Urmărește-ne

Se reiau charterele turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Se reiau charterele turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca

Știri

Se reiau charterele turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj Napoca

De astăzi, 1 iulie 2020 de pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj se reiau zborurile charter turistice, spre 9 destinații de vacanță din 5 țări: Grecia, Egipt, Tunisia, Turcia și România.

Primul zbor turistic al sezonului de vară 2020 a fost operat în dimineaţa acestei zile de către operatorul elen Aegean Airlines, spre destinaţia Heraklion din Grecia.

Turiștii care vor să își petreacă vacanța în Grecia au posibilitatea de a alege dintre următoarele destinații: Corfu, Heraklion, Chania, Skiathos şi Zakynthos.

De asemenea, de pe aeroportul clujean vor fi operate zboruri către destinații turistice din Nordul Africii, precum Hurghada, Egipt și Enfidha, Tunisia, iar pentru turiștii care doresc să își petreacă vacanța în Turcia, vor fi operate zboruri directe către Antalya.

Pentru cei care aleg anul acesta să îşi petreacă vacanţa pe litoralul românesc, compania aeriană TAROM va opera zboruri pe ruta Cluj Napoca – Constanța, începând cu data de 16 iulie.

Citește și  Un Spartan a adus din Qatar materiale sanitare necesare pentru vaccinare

Odată cu reintroducerea zborurilor către Constanța, clujenii vor putea ajunge pe litoral mult mai repede, durata zborului fiind de aproximativ o oră.

Zborurile turistice sunt operate de către 8 companii aeriene: TAROM, Air Bucharest, Animawings, Corendon, Freebird, Aegean, Ellinair şi Fly Egypt.

Pentru mai multe detalii privind zborurile, pasageri sunt rugați să mențină legătura cu turoperatorii de la care și-au achiziționat pachetele turistice și să se prezinte la birourile de check-in din aeroport cu 3 ore înainte de zbor.

Având în vedere situația generată de pandemia de Covid-19 pasagerii sunt obligați ca la sosire în aeroport să respecte toate măsurile de distanțare socială, măsurile sanitare obligatorii de purtare a măștii și toate instrucțiunile personalului aeroportuar.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus