Surse: trenurile dintre Gara de Nord și Aeroportul Otopeni vor circula non-stop

Legătura feroviară dintre Aeroportul Henri Coandă și Gara de Nord va fi operată 24 de ore din 24 de ore.

Surse din cadrul Companiei Naționale Căi Ferate CFR SA au declarat pentru Club Feroviar că din 12 decembrie 2020 trenurile vor circula non-stop pe relația Gara de Nord – Aeroport Henri Coandă.

Advertisements

Legătura dintre cele două stații va fi servită cu o frecvență de 72 de trenuri pe zi.

Cu toate acestea, intervalul și orarul trenurilor dar și companiile care vor opera pe această relație nu au fost stabilite încă.

Referitor la acest subiect, Ministrul Transporturilor a declarat miercuri, 2 decembrie: „din datele pe care le am în acest moment, dar până în 12 decembrie lucrurile se pot modifica, estimăm că acest traseu va fi parcurs în aproximativ 20-23 de minute, iar frecvența trenurilor va fi din 40 în 40 de minute”, transmite Club Feroviar.

Potrivit sursei citate, în prezent CFR SA este în negocieri cu trei operatori CFR Călători, Transferoviar Călători și Regio Călători.

Vineri, 4 decembrie, Ministrul Transporturilor și oficialii CFR SA dar și ai companiei ARCADA Company SA vor semna recepția lucrărilor.

De asemenea, tot vineri Ministrul Transporturilor și oficiali ai Comisiei Europene vor călători cu trenul de la Gara de Nord spre aeroportul Henri Coandă.

Advertisements
Total
5
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
5
Share