Știri
Îmi place

Swiss a recepționat primul Bombardier CS100

30 iunie 2016
5806 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 1 minute
Swiss a recepționat primul Bombardier CS100

UPDATE 11 Septembrie: Astăzi, zborul Swiss Air LX1884 Zurich – București și retur a fost operat cu noul Bombardier CS100, mai jos regăsiți câteva fotografii de la aterizarea acestuia pe aeroportul Henri Coandă.

Operatorul elvețian, Swiss International Air Lines, cu baza principală la Zurich, Elveția, a recepționat prima sa aeronavă de tip Bombardier CS100, înainte de debutul acestui model pe piața globală.

Aceștia au comandat 15 astfel de aeronave și încă 15 x CS300, modelul mai mare al producătorului canadian. De asemenea Swiss este clientul de lansare a seriei C, iar aceștia vor folosi aceste aeronave pentru a înlocui treptat flota de ARJ-100, care este închiriată de la Swiss Global Air Lines.

Primul CS100, înmatriculat HB-JBA, este programat să intre în serviciul Swiss pe data de 15 iulie 2016 cu primul zbor comercial operat pe ruta Zurich – Paris (CDG). După acest zbor, această aeronava va opera și pe alte rute europene, printre care putem enumera Warsaw Chopin, Brussels National, Nice, Stuttgart Echterdingen, Hanoi, Milan Malpensa, Florence Peretola, dar nu în ultimul rând și București Otopeni.

Citește și  airBaltic va recepționa prima aeronavă Bombardier CS300 în luna Noiembrie a acestui an

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *