Urmărește-ne

TAP suspendă zborurile pe ruta Lisabona – București din 27 ianuarie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. TAP suspendă zborurile pe ruta Lisabona – București din 27 ianuarie

Rute aeriene

TAP suspendă zborurile pe ruta Lisabona – București din 27 ianuarie

“TAP informează că, de la 27 ianuarie, nu va mai opera ruta Lisabona – București. Clienții cu zboruri deja programate după data de 27 ianuarie vor fi protejați cu zboruri de la alte companii aeriene, vor fi informați în mod corespunzător și, de asemenea, vor putea fi rambursați dacă doresc să anuleze zborurile. TAP regretă întreruperea acestei rute. Aceasta a fost a doua încercare de a opera pe această piață. Această linie a fost reluată, totuși, sa demonstrat din nou că rentabilitatea redusă nu justifică continuitatea acesteia.”

Ruta Lisabona – București a fost suspendată în data de 28 martie a anului trecut și reluată de operatorul portughez în 1 iulie 2017. Această rută este operată în prezent de TAP cu o frecvență de 7 zboruri pe săptămână cu un mix de aeronave A319 și A320.

Citește și  Lufthansa a crescut capacitatea de transport pe ruta Frankfurt - Cluj Napoca

După cum și operatorul a menționat, pasagerii care au bilete achiziționate pentru călătorii cu TAP după 27 ianurie vor fi cel mai probabil rerutați pe alte zboruri din alianța Star Alliance pentru a ajunge la Lisabona sau pot opta pentru a-și primi banii înapoi.

În acest moment singurul operator aerian care mai zboară direct către Lisabona este Blue Air, oferind zboruri în zilele de marți și sâmbătă. În toamna acestui an Wizzair a decis să supende zborurile către capitala Portugaliei însă acesta le va relua începând cu data de 2 aprilie.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus