Urmărește-ne

TAROM anunță orarul zborurilor Sibiu – Stuttgart

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. TAROM anunță orarul zborurilor Sibiu – Stuttgart

Rute aeriene

TAROM anunță orarul zborurilor Sibiu – Stuttgart

Vara anului 2018 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. TAROM – Compania Națională de Transporturi Aeriene a României, cel mai longeviv partener al Aeroportului Internațional Sibiu, anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018.

Din luna iulie, pasagerii care optează pe aeroportul sibian pentru serviciile TAROM au posibilitatea de a călători spre o destinație plină de contraste uimitoare, Stuttgart.

În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu, Compania TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999.

Orarul de operare:
RO: Sibiu (SBZ) 09:25 – 11:25 Stuttgart (STR) / în zilele de miercuri, vineri și duminică;
RO: Stuttgart (STR) 17:20 – 19:20 Sibiu (SBZ) / în zilele de miercuri, vineri și duminică.

Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

Între Aeroportul Internațional Sibiu și Compania Națională TAROM există o cooperare de succes, pe care dorim să o dezvoltăm în continuare. Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu. Pe această cale, ne exprimăm aprecierea pentru progresele semnificative înregistrate de compania TAROM și, nu în ultimul rând, avem convingerea că în anul Centenarului TAROM va fi «compania care unește România».” (Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu)

Echipa de management a Aeroportului Internațional Sibiu fructifică din nou, împreună cu Compania TAROM, potențialul turistic și de business al regiunii pe care aeroportul o deservește. Deciziile companiilor aeriene în ceea ce privește lansarea de rute de la aeroportul sibian, printre care și ruta anunțată astăzi de către compania TAROM, Sibiu – Stuttgart, înclină tot mai mult balanța în direcția atingerii obiectivului principal al managementului actual, cel de a transforma aeroportul într-o companie profitabilă.” (Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu)

Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente. Crearea unui context atractiv pe termen lung pentru companiile aeriene este o condiție esențială pentru atragerea de noi rute sau extinderea celor existente. În mod cert, anunțul extinderii operațiunilor Companiei TAROM la Sibiu validează această abordare și în același timp ne motivează pentru a menține această traiectorie ascendentă.” (Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu)

În prezent ruta Sibiu – Stuttgart este operată și de Blue Air cu o frecvență de 5 zboruri/săptămână.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus