Știri
Îmi place

TAROM are un nou Director General Interimar

21 septembrie 2017
9813 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
TAROM are un nou Director General Interimar

Conform informațiilor furnizate de Realitatea TV, care citează surse oficiale, compania națională TAROM are un nou Director General, care, și de această dată, a fost numit în fucție temporar.

Alexandru Frunză, 31 de ani, s-a alăturat operatorului aerian în urmă cu două luni ca Director Financiar, însă începând de joi, 21 Septembrie, acesta ocupă și funcția de Director General Interimar după ce după ce ”mandatul” lui Florin Susanu, Director de Operațiuni în cadrul TAROM, ca Director General Interimar s-a terminat. Florin Susanu a preluat această funcție imediat după demisia fostului director Eugen Davidoiu.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor citate de Realitatea TV, numirea lui Alexandru Frunză în această funcție este pe termen limitat, până la data de 15 Octombrie.

Pe lângă funcțiile pe care le ocupă în cadrul TAROM, Alexandru Frunză este membru și în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC). Declarația de avere semnată la începutul lunii poate fi regăsită pe siteul TAROM.ro (click aici).

Citește și  Amsterdam - Mauritius cu KLM din 30 Octombrie

În ultimul an și jumătate, TAROM a avut nu mai puțin de cinci Directori Generali: belgianul Heinzmann, singurul CEO nenumit politic al TAROM-ului, Gabriel Stoe, Plaveti, Eugen Davidoiu și Florin Susanu și, din păcate, lista va fi și mai lungă în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

732 postări
51 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *