Urmărește-ne

TAROM are un nou Director General Interimar

Știri

TAROM are un nou Director General Interimar

Conform informațiilor furnizate de Realitatea TV, care citează surse oficiale, compania națională TAROM are un nou Director General, care, și de această dată, a fost numit în fucție temporar.

Alexandru Frunză, 31 de ani, s-a alăturat operatorului aerian în urmă cu două luni ca Director Financiar, însă începând de joi, 21 Septembrie, acesta ocupă și funcția de Director General Interimar după ce după ce ”mandatul” lui Florin Susanu, Director de Operațiuni în cadrul TAROM, ca Director General Interimar s-a terminat. Florin Susanu a preluat această funcție imediat după demisia fostului director Eugen Davidoiu.

Potrivit unor surse din Ministerul Transporturilor citate de Realitatea TV, numirea lui Alexandru Frunză în această funcție este pe termen limitat, până la data de 15 Octombrie.

Pe lângă funcțiile pe care le ocupă în cadrul TAROM, Alexandru Frunză este membru și în Consiliul de Administraţie al Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa (CN APMC). Declarația de avere semnată la începutul lunii poate fi regăsită pe siteul TAROM.ro (click aici).

Citește și  Analiză social media Quintly (28 Septembrie - 28 Octombrie) Wizzair vs Blue Air vs TAROM

În ultimul an și jumătate, TAROM a avut nu mai puțin de cinci Directori Generali: belgianul Heinzmann, singurul CEO nenumit politic al TAROM-ului, Gabriel Stoe, Plaveti, Eugen Davidoiu și Florin Susanu și, din păcate, lista va fi și mai lungă în perioada următoare.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus