Urmărește-ne

TAROM caută 4 aeronave Airbus A320 sau Boeing 737

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. TAROM caută 4 aeronave Airbus A320 sau Boeing 737

Știri

TAROM caută 4 aeronave Airbus A320 sau Boeing 737

Potrivit unui anunț apărut în această după-amiază pe siteul TAROM.ro, operatorul aerian dorește închirierea a patru aeronave Airbus A320 sau Boeing 737.

Din informațiile pe care le avem, în urmă cu mai bine de 3 săptămâni TAROM a fost în discuții avansate cu o companie de leasing pentru a prelua trei Boeinguri 737 care i-au aparținut companiei AirBerlin, însă se pare că această înțelegere nu s-a mai materializat.

În anunțul de pe site, îl vedeți mai jos, TAROM specifică faptul că aeronavele nu trebuie să fie mai vechi de 6 ani și să nu aibă nevoie de revizii în următoarele 24 de luni. Acestea vor fi închiriate în regim ”dry lease”, adică fără echipaje de zbor, tehnicieni sau operatori la sol.

Printre cerințe mai vedem că aceștia doresc ca avioanele să aibă scaune slim, din piele, separator mobil între clasele business și economy, bucătării și spații de depozitare.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus