TAROM, Turkish Airlines și Pegasus Airlines reiau zborurile spre Istanbul

Aeroport Internațional din Istanbul (IST)

Actualizare, 17 iulie: zborurile dintre România și Turcia rămân suspendate încă o lună, conform deciziei luată de autorități, detalii în acest articol.
_____________
Companiile aeriene TAROM, Turkish Airlines și Pegasus Airlines reiau din a doua jumătate a lunii iulie zborurile dintre București și Istanbul.

Turkish Airlines va opera această rută din 17 iulie cu o frecvență de șapte zboruri pe săptămână, câte unul în fiecare zi.

Zborurile THY dintre cele două orașe vor fi operate cu un mix de avioane Airbus A319, A320, A321 și A330.

Înainte de pandemie Turkish Airlines opera trei zboruri pe zi la București.

Compania low-cost turcă Pegasus Airlines va relua și ea în 17 iulie zborurile din Istanbul spre capitala noastră.

Pegasus va zbura între cele două orașe de trei ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și vineri.

Din 19 iulie TAROM va zbura de asemenea pe ruta București – Istanbul. Compania națională va servi această destinație inițial de două ori pe săptămână, în zilele de joi și duminică.

Rutele Istanbul – Constanța și Istanbul – Cluj Napoca din rețeaua Turkish Airlines rămân în continuare suspendate.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
56
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
56
Share