Traficul aerian de la Oradea va fi suspendat în perioada 2-15 mai 2022

Aeroportul Oradea anunță că zborurile din și spre Oradea vor fi suspendate temporar timp de două săptămâni în luna mai 2022.

În luna aprilie se demarează lucrările la terminalul cargo de la Aeroportul Oradea. Conform graficului de execuție, în perioada – se va realiza racordul dintre pista aeroportului și noua cale de rulare destinată accesului aeronavelor la platforma terminalului. În vederea acestor lucrări, în această perioadă, timp de două săptămâni, traficul aerian de pe Aeroportul Oradea va fi suspendat,” transmite aeroportul.

Afectate de aceste restricții vor fi zborurile regulate ale companiilor Ryanair și TAROM, zborurile operate de avioane private, însă nu și zborurile umanitare operate cu elicoptere.

Pasagerii care au biletele de călătorie achiziționate pentru această perioadă pe zboruri din și spre Oradea vor primi din partea companiilor aeriene opțiuni de rerutare.

Terminalul cargo al aeroportului din Oradea va avea o capacitate de procesare simultană a patru avioane de categorie C, din familiile Airbus A320 sau Boeing 737, având însă și posibilitatea de a deservi aeronave de categorie superioară.

Asistăm la un moment important pentru dezvoltarea orașului Oradea, atât din punct de vedere economic, cât și al infrastructurii care se dezvoltă și care va transforma Oradea într-un hub logistic. Proiectul terminalului cargo reprezintă o investiție majoră și ne bucurăm să facem primii pași pentru începerea lucrărilor de construcție”, a declarat Răzvan Horga, Director al Aeroportului Oradea.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share