TUI a pus la vânzare biletele pentru zborurile dintre Bruxelles și Suceava

Foto: Nathan Walkowiak

Subsidiara belgiană a grupului TUI a pus la vânzare marți biletele pentru zborurile regulate pe care urmează să le opereze din Bruxelles spre Suceava.

Așa cum scriam și în urmă cu câteva zile, TUI Fly Belgia va opera zboruri comerciale regulate de la mijlocul lunii aprilie 2021 din capitala Belgiei spre Suceava.

Ruta Bruxelles Zaventem – Suceava va fi operată cu o frecvență de două zboruri pe săptămână, în zilele de luni și vineri, din 16 aprilie cu Boeinguri 737-700.

Orarul zborurilor:
TB3751: Bruxelles (BRU) 06:00 – 09:45 Suceava (SCV);
TB3752: Suceava (SCV) 10:40 – 12:35 Bruxelles (BRU).

Biletele au un preț de pornire de 49 de euro pe sens și pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene.

Suceava este singura destinație din țara noastră către care zboară companiile grupului TUI.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
  1. Așteptăm de mult acest tip de zboruri, este o decizie bună și argumentez, din orașele, Dorohoi, Botoșani, Dărăbani, apoi din localitățile Ipotesti, Bosanci, Udesti, Ciprianporumbescu pasagerii din aceste localități erau obligate să zboare de la Iași sau Bacău distanțe foarte mari, și costisitoare pentru buzunarele acelor clienți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share