Exclusiv Tur-operatorul ucrainean Join UP! intră pe piața din România

Tur-operatorul ucrainean Join UP! își extinde operațiunile pe mai multe piețe din Europa, iar printre acestea se numără și România.

Cu activitatea grav afectată de război și cu traficul aerian suspendat în Ucraina, tur-operatorul ucrainean Join UP! își extinde operațiunile în mai multe țări din Europa de Est.

Astfel, tur-operatorul Join UP! fondat în Ucraina în 2002 este deja activ în țările baltice și urmează să lanseze operațiunile comerciale și în Polonia.

Ulterior, cel mai probabil în toamna acestui an, tur-operatorul Join UP! își va lansa operațiunile sub brandul propriu și pe piața din România.

Join UP! a făcut deja primii pași în acest sens; în a doua jumătate a lunii iunie 2022 a înregistrat în țara noastră societatea comercială Join UP RO SRL.

Înainte de a fi publicată pe site, această informație a apărut în exclusivitate cu câteva săptămâni înainte pe contul BoardingPass de pe Twitter.

Asociatul unic acestei societăți comerciale, care are sediul în Bucureși și capital social de 25.000 de lei, este cetățeanul ucrainean Vladyslav Alba.

Vladyslav este membru a familiei Alba, familie care deține grupul de companii UP!. Din acest grup fac parte tur-operatorul Join UP! și compania aeriană ucraineană SkyUP.

Administratorul și directorul general al Join UP! România este Marius Surdu, personaj cu experiență solidă în funcții de conducere în cadrul mai multor tur-operatori din România.

Mai mult decât atât, în ultimele săptămâni Join UP! România a început procesul de recrutare a personalului pentru mai multe poziții administrative, de suport și de vânzări.

Join UP! România va vinde pachete de vacanță cu plecare din București, Cluj Napoca și Iași spre destinații din Egipt, Grecia și Turcia.

Pe lângă operațiunile din Ucraina, țările baltice, Polonia și România, tur-operatorul Join UP! este activ de câțiva ani de zile și în Republica Moldova și Kazahstan.

Odată cu intrarea Join UP! pe piața din România, așa cum am anunțat în urmă cu câteva săptămâni, subsidiara europeană a companiei aeriene ucrainene SkyUp Airlines va avea și ea operațiuni în țara noastră.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share