Știri
Îmi place

UberJET, sau cum să ajungi din București la mare într-o oră

15 iunie 2016
4034 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
UberJET, sau cum să ajungi din București la mare într-o oră

UberJET este un nou produs al companiei de transport Uber și va intra pe piața din România începând cu 18 iunie 2016. Astfel, puteți călători din București către Constanța cu unul dintre cele două avioane de mici dimensiuni disponibile acestui serviciu, durata unei călătorii însumând aproximativ 60 de minute.

Cele două avioane de mici dimensiuni, Diamond DA42, aparțin companiei românești Regional Air Services. Pentru o cursă între București (Aeroportul Băneasa) și Constanța (Aeroportul Tuzla), de unde va fi asigurat transportul până în Mamaia, se va percepe suma fixă de 500 lei. Atenție, însă, bagajul dumneavoastră nu trebuie să depășească greutatea de 2 kilograme/ persoană!

Utilizatorii noi pot câștiga o călătorie gratuită spre mare cu avionul, dacă în perioada 14-17 iunie (vineri, până la ora 12:00) își fac un cont Uber folosind codul UberJET25 pentru a intra în tragerea la sorți.

Citește și  București - Lamezia Terme (Italia) cu Wizzair din primăvara anului 2017

Compania Uber a fost fondată în 2009 în Statele  Unite ale Americii, iar începând din februarie 2015, Uber este şi în România, în Bucureşti, cu  trei servicii: uberX, UberSELECT şi Uber Child Seat. În prezent, Uber oferă o  alternativă sigură de transport în aproape 400 de oraşe din peste 65 de ţări, contribuind la schimbarea modului în care oamenii călătoresc în mediul urban.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

BoardingPass

355 postări
0 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *