Ukraine International va opera un zbor charter de la Chișinău spre Alaska

Foto: Just Aviation

Actualizare, 15 iunie ora 18:00: zborul spre Anchorage a fost amânat din nou însă de această dată acesta va avea o altă rută: Chișinău – Kiev – Anchorage.

Decolarea din capitala Moldovei va avea loc marți dimineață la ora 02:55, iar din Kiev spre Anchorage avionul va decola la ora 07:00.
__________
Compania ucraineană Ukraine International Airlines va opera luni, 15 iunie, un zbor charter pe ruta Chișinău – Anchorage, Alaska.

Zborul va fi efectuat un un Boeing 767-300 care va decola în seara zilei de luni din capitala Moldovei spre Alaska.

Potrivit informațiilor primite, compania va transporta în Alaska mai mulți muncitori moldoveni care fac schimb de experiență la fabricile de pește din statul american.

Distanța dintre Chișinău și Anchorage este de aproximativ 5000 de mile așadar zborul va fi operat non-stop, fără escală tehnică.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share