Urmărește-ne

Un avion aparținând companiei Blue Air a ieşit de pe pistă în momentul aterizării, pe aeroportul din Cluj

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Un avion aparținând companiei Blue Air a ieşit de pe pistă în momentul aterizării, pe aeroportul din Cluj

Știri

Un avion aparținând companiei Blue Air a ieşit de pe pistă în momentul aterizării, pe aeroportul din Cluj

Boeing-ul 737-400 aparținând companiei Blue Air (YR BAS) care efectua zborul charter OTP – CLJ – Barcelona 0B 9301 a iesit în afara pistei după aterizarea pe Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj. Evenimentul s-a produs în această dimineață la ora 07:50. 

Conform declarațiilor directorului aeroportului din Cluj-Napoca, David Ciceo, o aeronavă Blue Air care a decolat de la București, cu destinația Barcelona, a aterizat în această dimineață la ora 07:50 pe Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj, de unde trebuia sa mai ia 40 de pasageri. În momentul producerii evenimentului, la bordul aeronavei se aflau 110 pasageri şi 6 membri ai echipajului. Incidentul nu s-a soldat cu vătămarea vreunei persoane și nici nu au fost înregistrate pagube materiale.

De asemenea, reprezentanții companiei Blue Air susțin că aeronava a aterizat în condiţii dificile, dar corespunzătoare conform buletinului meteo transmis de catre ROMATSA (informații preluate de la reprezentanții aeroportului Cluj la ora 07:30), aparatul de zbor ieşind la capătul 07 al pistei, în afara suprafeţei betonate. În acest moment pista aeroportului este momentan închisă traficului. Oficialii companiei au anunțat că o anchetă a CIAS (Centrul de Investigații și Analiză pentru Siguranța Aviației Civile) va stabili detaliile incidentului.

Conform comunicatului oficial Blue Air, pasagerii zborului charter 0B 9301 au fost îmbarcați în autocare și transportați la Sibiu pentru a-și continua călătoria spre Barcelona.

După producerea incidentului, două zboruri TAROM care trebuiau să aterizeze au fost redirecționate spre Sibiu, în timp ce cursa ROT Cluj – Viena care trebuia să decoleze a fost anulată.

sursa: aeronews.ro

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus