Urmărește-ne

Un magazin din Aeroportul Moscova oferă spre vânzare replici AK-47

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Un magazin din Aeroportul Moscova oferă spre vânzare replici AK-47

Știri

Un magazin din Aeroportul Moscova oferă spre vânzare replici AK-47

Aeroportul Internațional Sheremetyevo din Moscova (SVO) poate fi singurul aeroport comercial din lume unde o replică AK-47 poate fi considerată un suvenir adecvat.

Nu este deloc șocant faptul că vizitatorii ce ajung la Moscova și-ar putea dori o amintire cu o replică AK-47. Cu toate acestea, ceea ce este șocant este faptul că noul magazin de cadouri Kalașnikov (care oferă replici ale unor puști și pistoale celebre pentru vânzarea către public) este atașat Aeroportului Internațional Sheremetyevo (SVO).

„Kalașnikov este unul dintre cele mai populare branduri, ce vin în mintea oricui atunci când oamenii din întreaga lume se gândesc la Rusia”, a declarat Vladimir Dmitriev, Marketing Director al Kalașnikov. „Acesta este motivul pentru care suntem bucuroși să dăm tuturor celor care au venit să viziteze Rusia o oportunitate de a lua acasă un suvenir cu logo-ul Kalașnikov. Sperăm ca oamenii să evalueze inițiativa noastră și să cumpere suvenirurile companiei noastre ca o amintire a călătoriei lor”. 

Până în prezent, oficialii aeroportului au raportat faptul că vânzarea de arme de asalt replică AK-47 nu a cauzat probleme de securitate la cel mai mare și cel mai aglomerat aeroport comercial al țării. Un purtător de cuvânt al SVO a declarat că puștile de asalt și pistoalele semi-automate din plastic vândute în magazinul Kalașnikov sunt imitații slabe și nu ar ridica niciodată probleme de securitate.

Cu toate acestea, pentru a îndepărta orice problemă potențială de securitate, un simplu tricou inscripționat “I Love AK” ar putea fi o achiziție mai sigură pentru pasageri.

Citește tot articolul


Publicitate
S-ar putea să te intereseze și…
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus