Un sondaj efectuat de London City Airport arată cele mai neplăcute obiceiuri ale călătorilor în timpul unui zbor

Reprezentanții London City Airport au efectuat un sondaj de opinie adresat călătorilor, întocmind o listă cu zece dintre cele mai deranjante obiceiuri ale unor pasageri întâlnite în timpul unei călătorii. 

Dintre cei chestionați, 63% au identificat „rabatarea scaunului pe spate atât de mult încât ajung în brațele tale” ca fiind cel mai întâlnit obicei neplăcut, 55% s-au arătat ofensați de faptul că unii pasageri ocupă întreg spațiul destinat sprijinirii coatelor și 53% arată lipsă de respect echipei însoțitorilor de zbor.

Advertisements

În continuare, 49% dintre pasagerii chestionați s-au arătat deranjați de comportamentul călătorilor care aduc cu ei bagaje de mână de mari dimensiuni, forțând alte persoane să țină în brațe bagajele proprii.

43% au identificat vorbitul cu voce tare între doi sau mai mulți călători, 40% se plâng de călătorii care se îmbulzesc la ieșirea din aeronavă, pe când 34% văd neplăcut faptul că unii călători se ridică foarte des pentru a-și lua diverse obiecte din bagajul de mână.

Aproximativ 33% dintre respondenți au arătat că există călători care „își sprijină picioarele între scaune, ajungând să te lovească în umăr”, 24% condamnă persoanele care folosesc injurii neținând cont de faptul că sunt și alte persoane în jurul lor, iar 19% au condamnat obiceiul de acaparare a ferestrei, blocând posibilitatea pasagerului din vecinătate de a admira priveliștea.

Un reprezentat al London City Airport a comentat acest studiu arătând că astfel de comportamente devin enervante mai ales că de cele mai multe ori călătorim alături de persoane necunoscute și recomandă călătorilor să evalueze consecințele unor asemenea gesturi la modul personal.

sursa: dailymail.co.uk

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share