Una dintre pistele aeroportului Otopeni va fi închisă timp de 3 luni

Aeroportul Henri Coandă din București / Foto: BoardingPass

Una dintre cele două piste ale celui mai aglomerat aeroport din România va fi închisă timp de trei luni din cauza lucrărilor de reabilitare.

Potrivit unui NOTAM publicat de Romatsa, aterizările și decolările pe pista 08L/26R vor fi interzise din 3 august până în 3 noiembrie.

În toată această perioadă toate aterizările și decolările de la Otopeni vor avea loc pe pista 08R/26L iar numărul lor într-o oră va scădea de la 39 la jumătate.

Pista 08L/26R, situată la nord-est de terminalul aeroportului Otopeni, are o lungime de 3500 de metri și 45 de metri lățime.

Lucrarea a fost atribuită la în iunie 2019 companiei PORR Construct SRL iar valoarea estimată a lucrării este de peste 110 milioane de lei, potrivit datelor din SICAP.

Captură ecran: Google Earth


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share